anajade
Iskusan
- Poruka
- 6.396
i sta kaze duh sveti ko ce biti..
koji god bude bio treba da bude takonazire se neki ološ.
Trajace jako dugo taj izbor. Forma mora da se ispostuje, a to znaci da svi GrigorijiЗна ли се кога ће Вучић да именује за патријарха?
Treba da bude ološ?Da bude par sa acom?koji god bude bio treba da bude tako
joanikije negativan na koronu metak mu nije mogo nista znaci on..jel olosTreba da bude ološ?Da bude par sa acom?
bice sve u redu ali zverima nikad nece biti po volji. bilo ko da bude bice dobro normalnom narodu, zverima i komunistima nikad ne valja.koji god bude bio treba da bude tako
Ne znam.Ti kažeš da treba da izaberu ološa,znači neće on biti.joanikije negativan na koronu metak mu nije mogo nista znaci on..jel olos
Slugama svi valjaju i svima se nude ko olinjale prostitutke..bice sve u redu ali zverima nikad nece biti po volji. bilo ko da bude bice dobro normalnom narodu, zverima i komunistima nikad ne valja.
htela sam da kazes za joanikije da je olos ali nije mi uspeloNe znam.Ti kažeš da treba da izaberu ološa,znači neće on biti.
Tipujem na Porfirija, eventualno Hrizostoma.Ko su kandidati za novog patrijarha
Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije, mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije, vladika bački Irinej Bulović, episkop banjalučki Jefrem i mitropolit dabrobosanski Hrizostom trenutno su najozbiljniji kandidati za novog poglavara Srpske pravoslavne crkve, saznaje Nova.rs
https://nova.rs/vesti/drustvo/ko-su-kandidati-za-novog-patrijarha/
Mislim da će Irinej Bulović.Tipujem na Porfirija, eventualno Hrizostoma.
svi popovi za sebe kazu da su sluge bozje baksuze raspadnuti, tako i vernici kazu da su sluge bozje. biraj reci baksuze, narocito kad pricas sa pametnijim od sebe.Slugama svi valjaju i svima se nude ko olinjale prostitutke..
Mozda, stari je to saradnik sluzbe.Mislim da će Irinej Bulović.
ti si sluga djavola.svi popovi za sebe kazu da su sluge bozje baksuze raspadnuti, tako i vernici kazu da su sluge bozje. biraj reci baksuze, narocito kad pricas sa pametnijim od sebe.
Koji od njih nije?Mozda, stari je to saradnik sluzbe.
penzionisani satanasije i grigorije ekumenac koji sluzi sluzbu sa katolicimaAjde ovako pitanje za znalce..Koji od vladika nije vučićev?
koji vladika ne voli vucica..aj sadAjde ovako pitanje za znalce..Koji od vladika nije vučićev?
Mozda Joanikije.Ajde ovako pitanje za znalce..Koji od vladika nije vučićev?
ti uso u tintaru bozinuMislim da će Irinej Bulović.
On je nevazan jer nece biti ni u sirem krugu.penzionisani satanasije i grigorije ekumenac koji sluzi sluzbu sa katolicima
a sta je sa hrizostomom i jefremom?Mozda Joanikije.
Ovaj je bas visoko kotiran.Koji od njih nije?