Probudiš se i vidiš da si u nekom potpuno drugom svetu?

To je neki" Alisa u zemlji čuda" trip.

41fd02cfe0077470392e8042f7c272e9.jpg

Poslednja izmena:
U ovom momentu, to i ne bi bila loša ideja (Osim onog da moram biti gola. Bilo bi mi hladno).
Mogla bih da odmorim malo od ljudi ;)
Nije to baš tako lijep osjećaj.
Imao sam viziju kako se budim gol u pustinji, a tijelo mi je na digitalnoj vagi, na kojoj sam prije tripa mjerio težinu psihodelika.

Da, možda odmoriš od ljudi, ali se suočiš sama sa sobom.
Mozak ti ode u pedesetu brzinu.

ka3kbsnkst861.png

Nije to baš tako lijep osjećaj.
Imao sam viziju kako se budim gol u pustinji, a tijelo mi je na digitalnoj vagi, na kojoj sam prije tripa mjerio težinu psihodelika.

Da, možda odmoriš od ljudi, ali se suočiš sama sa sobom.
Mozak ti ode u pedesetu brzinu.

Pogledajte prilog 1628722
Zašto je strašno suočiti se sa sobom? Zar to nije oslobađajuće?

Anđele moj, suočiti se s nesdistorziranom slikom samoga/same sebe, mislim da je najteža stvar koja postoji.
Svi mi o sebi imamo daleko bolje mišljenje nego što je u stvarnosti tako, a psihodelik ogoli tvoju esenciju.
Samo ime kaže:

"It is irregularly derived from the Greek words ψυχή (psychḗ, meaning 'mind, soul') and δηλείν (dēleín, meaning 'to manifest'), with the intended meaning "mind manifesting" or alternatively "soul manifesting", and the implication that psychedelics can reveal unused potentials of the human mind."

Kada malo bolje razmisliš, neće ti psihodelik reći ništa novo o tebi, što već ne znaš, već će te prisiliti da se suočiš s onim u sebi što znaš, ali si izbjegavaš priznati.

Plus što na jako visokim dozama stvarno otvoriš um i za neke stvari van tvojih senzornih sposobnosti, ali kako reče neki lik - postaju ti stvarno dostupne te vanzemaljske stvari, ali su ti toliko strane i nedokučive kao da pokušaš psa naučiti matematiku, jednostavno nema smisla.

Kada malo bolje razmisliš, neće ti psihodelik reći ništa novo o tebi, što već ne znaš, već će te prisiliti da se suočiš s onim u sebi što znaš, ali si izbjegavaš priznati.
Добро је да ти је трип стао на време... Да су дошли да те покупе, сад би им био у канџама не само умом... Не би се ни вратио у људски релм...

Иначе, дрогираном ти други ум говори твом, и други дух твом срцу... Грех поседује то безнађе и голотињу...

Ту пустош коју поседује, ђаво ти је пустио у душу, јер жели да је уништи агонијом празнине коју је сам себи натоварио одавно...

СТога, не Чачкај више трипове, ниси Чачак него мачак... Не цепај завесе оностраног, јер можеш да останеш тамо ако те наватају пријемчивог....

Не суочаваш се са собом, него са духовним мерилом себе у том свету, која нису иста ко ова тренутна и изменљива умом на друге теме...

Тамо што једном схватиш о себи, то ти је заувек у једном правцу...

Не суочаваш се са собом, него са духовним мерилом себе у том свету, која нису иста ко ова тренутна и изменљива умом на друге теме...

Тамо што једном схватиш о себи, то ти је заувек у једном правцу...
Interesantno. Jel može primer? Kako "duhovno merilo sebe u tom svetu"?

Back