- Poruka
- 82.221
Probudiš se i vidiš da si u nekom potpuno drugom svetu?
Šta bi pomislio?
Šta bi pomislio?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probudiš se i vidiš ne samo da si u nekom drugom svetu vec i u slobodnom padu.Probudiš se i vidiš da si u nekom potpuno drugom svetu?
Mi jesmo u drugom svetu i sve je gore i gore. Trnemo od straha.Probudiš se i vidiš da si u nekom potpuno drugom svetu?
Šta bi pomislio?
e, pa sad ne može oću kakim neću kakim....taman mi se svidi tamo, a ti bi da me vratiš...Provedeš ceo dan tamo, legneš da spavaš i probudiš se nazad ovamo.
brt aj se uozbilji maloProbudiš se i vidiš da si u nekom potpuno drugom svetu?
Šta bi pomislio?
Zamisli da te netko golu kao od majke rođenu teleportira na drugu planetu.@Sensei , misliš kao astralna projekcija ili ?
U ovom momentu, to i ne bi bila loša ideja (Osim onog da moram biti gola. Bilo bi mi hladno).Zamisli da te netko golu kao od majke rođenu teleportira na drugu planetu.
Koja astralna projekcija, to nema veze s tim.
Ne možeš zamisliti koliko si u tom trenutku usamljena.
Nije to baš tako lijep osjećaj.U ovom momentu, to i ne bi bila loša ideja (Osim onog da moram biti gola. Bilo bi mi hladno).
Mogla bih da odmorim malo od ljudi
Probudiš se i vidiš da si u nekom potpuno drugom svetu?
Šta bi pomislio?
Zašto je strašno suočiti se sa sobom? Zar to nije oslobađajuće?Nije to baš tako lijep osjećaj.
Imao sam viziju kako se budim gol u pustinji, a tijelo mi je na digitalnoj vagi, na kojoj sam prije tripa mjerio težinu psihodelika.
Da, možda odmoriš od ljudi, ali se suočiš sama sa sobom.
Mozak ti ode u pedesetu brzinu.
Pogledajte prilog 1628722
Anđele moj, suočiti se s nesdistorziranom slikom samoga/same sebe, mislim da je najteža stvar koja postoji.Zašto je strašno suočiti se sa sobom? Zar to nije oslobađajuće?
Добро је да ти је трип стао на време... Да су дошли да те покупе, сад би им био у канџама не само умом... Не би се ни вратио у људски релм...Kada malo bolje razmisliš, neće ti psihodelik reći ništa novo o tebi, što već ne znaš, već će te prisiliti da se suočiš s onim u sebi što znaš, ali si izbjegavaš priznati.
Не суочаваш се са собом, него са духовним мерилом себе у том свету, која нису иста ко ова тренутна и изменљива умом на друге теме...Zašto je strašno suočiti se sa sobom? Zar to nije oslobađajuće?
Interesantno. Jel može primer? Kako "duhovno merilo sebe u tom svetu"?Не суочаваш се са собом, него са духовним мерилом себе у том свету, која нису иста ко ова тренутна и изменљива умом на друге теме...
Тамо што једном схватиш о себи, то ти је заувек у једном правцу...