Probudili me ujutro u 3:15

cickos

Ističe se
Poruka
2.054
Nije A. Bekut tema, nego Srbija je postala privatna kafana:
-Bude ga ujutro zbog grudvi snijega bacenih na koncertu, a ne zbog nekoliko dana bez struje i vode, kraha sluzbi odrzavanja zbog 20 cm snijega,
-Kako je pjevaljka postala drzavna i bezbjednosna tema,
-kako je svaki protest i iskazivanje nezadovoljstva terorizam . . .,
- . . . i na kraju, 40,000 eu sns pevaljki za guranje prsta u oko pobunjenom narodu.

Zašto se čudimo? Zar nismo zbog ovakvog ludila već godinu dana u protestu? Možda nije loše što se ovo sada javno objavljuje, da znamo na šta i na koga se do sada obraćala pažnja, ko je bio zaštićen, kakvi su nam do sada bili prioriteti a mi nismo znali, sada znamo. Pevaljke, krimi miljenici, profiteri i sl su oni koji su i do sada bili prioriteti ove države, zato nam se i desila nadstrešnica, ako neko to još uvek ne zna.

Nije A. Bekut tema, nego Srbija je postala privatna kafana:
-Bude ga ujutro zbog grudvi snijega bacenih na koncertu, a ne zbog nekoliko dana bez struje i vode, kraha sluzbi odrzavanja zbog 20 cm snijega,
-Kako je pjevaljka postala drzavna i bezbjednosna tema,
-kako je svaki protest i iskazivanje nezadovoljstva terorizam . . .,
- . . . i na kraju, 40,000 eu sns pevaljki za guranje prsta u oko pobunjenom narodu.

Rekao je da nikad ne spava i ne ide u WC...

Bar sam tako cuo od @Jugoslav Čvarak -a

...

Rekao je da nikad ne spava i ne ide u WC...

Bar sam tako cuo od @Jugoslav Čvarak -a

...
Naravno da spava i da ide u WC, ipak je on samo čovjek... iako svetac i Mesija, ali još uvijek samo čovjek.
Stvar je u tome da je nekad toliko zauzet, da mu dnevno ostane svega par sati za san, kao i za odlazak na WC.
Budi siguran da nije jedan od onih koji na WC-u pola sata pilje u mobitel.

Taj čovjek radi poput roba na galiji.

Naravno da spava i da ide u WC, ipak je on samo čovjek... iako svetac i Mesija, ali još uvijek samo čovjek.
Stvar je u tome da je nekad toliko zauzet, da mu dnevno ostane svega par sati za san, kao i za odlazak na WC.
Budi siguran da nije jedan od onih koji na WC-u pola sata pilje u mobitel.

Taj čovjek radi poput roba na galiji.

Ti prvi garant piljis pola sata na 🚽 😉

A i Vucic...
Ako moze 3 sata da sedi u javnom WC-u zvanom Informer Kolegijum...onda je spreman na sve bedastoce...

...

Back