Probudi se!

ForestGreen

Veoma poznat
Poruka
11.104
Када је био рат деведесетих остао сам у кући нисам ишао на ратиште . Дошла је 1999 Нато Авиони су нападали Србију , а ја сам се крио по склоништу нисам имао храбрости да изађем и прикључим се војсци . Рат се завршио контао сам да је крај са тим лошим деведесетим , али сам се преварио је била геј парада 2000 говорио сам ма биће људи ја нећу ништа променти , и нисам отишапо . 2007 године проглашена независност Космета , гледао сам протест на телевизији а потом отишао у град јер сам то вече имао заказано са девојком . Сутра ме је било срамота јер сам гледао како "хулигани разбијају град" . Ускоро је почело све брзо да се одвија више нисам мога да упратим догађаје , сваки дан сам гледао нешто ново се дешава на улици, али остао сам пасиван , надајући се да могу и без мене . Кад су похапсили генерале , нисам излазио вани . Када су ухапсили најбоље српске синове , нигде ме није било . Када су почели да затварају српску децу због геј параде , и тада сам остао нем и равнодушан . Кад су признали Космет и тада ме није било брига , ја сам живео у Београду имао сам солидну плату и миран живот . Гледао сам и питао сам се шта ти млади људи раде , који су њихови проблеми . Када су осуђивали децу на 240 година , ја сам говорио тако и треба да се деси . Није ме било ни када су се сепаратисти експонирали по Санџаку и Воводини . Гледао сам на ТВ људи нису имали снаге било шта да кажу , отцепила се Војводина и Рашка , остала је само централна Србија , таман сам помислио да је све готово и да коначно можемо мирно да живимо са својим сусједима , а онда једно јутро на врата је закуцала група људи. Ја сам отворио , а потом добио кундак у главу . Ништа ми није било јасно , погледом сам питао зашто ово чините ? Нисам ништа скривио . Једино што сам у том тренутку приметио био је црни орао на црвеној подлози која се налазила на левој страни њихове униформе , гледао сам својим очима како ми убијају родитеље , вриштао сам "СТАНИТЕ !!! НЕМОЈТЕ", а затим сам добио пар удараца у главу , и кроз помућеност ума и несвестицу , чуо сам неке псовке на страном језику , ништа ми није било јасно . Ускоро сам се затекао у некаквом кампу , где смо имали и преводиоца . Никако ми није било јасно како смо доспели тамо . Све што се сећам били су ударци и тумбање по камиону . Преводиоц је ускоро обратио се на течном српском језику , рекавши . Од данас је наше царство , од ове године ви Срби нећете да постојите , нестаће ваша историја , традиција , гробови ваших предака , мошти ваших светаца . Са вама ће плашити малу децу ! А потом је кренио редом . Све нас у колони у кампу , једним замахом ножа је убија , гледао сам људе како падају , а вероватно Божја канза је била да будем на крају реда , да све то гледам . Управо стојим , ал касно је не могу ништа да променим још 10 људи и ја сам готов

Ovaj tekst se velikom brzinom siri Srbijom i on predstavlja realnu sliku, ukoliko zmurimo na sve sto se dogadja oko nas i ako ne preduzmemo nesto onda nam stvarno nema spasa.
Molim moderatore da ne brisu temu jer nikog ne vredja...

Poslednja izmena od moderatora:
Ovaj tekst se velikom brzinom siri Srbijom i on predstavlja realnu sliku, ukoliko zmurimo na sve sto se dogadja oko nas i ako ne preduzmemo nesto onda nam stvarno nema spasa.

momche, ratohuskacima je odzvonilo, dozovi se pameti.

To je tačno.Spremaju.Uhapšen je mladić bramerc govori da je kasno jer je poslao negativan izveštaj.Amerika kaže da ne možemo u EU i ako je uhapšen Mladić ako ne budemo prethodno priznali Kosovo...

Dakle?

Od Miloševića je bilo,dajte njega i sve je u redu,a posle njega dadosmosve i ništa još nije u redu...
Pa narode nije Jugoslaivju razaro Srbin!!! To bar znatekao pripadnici Srpskog naroda da smo najviše bili odani toj Jugoslaviji...
Ispada da jesmo u očima zlikovaca,koji to propairaju svjetu...
Srbin je tada klan na osnovama ustaške države iz 1941,uz pomoć hrvatskog cvjeća...
Morali su se ljudi braniti...NEma druge,zar je trebal oda pustimo da odemo u JAsenovac opet?

Kosovo je naša zemlja,a vidimo kako nam je oteše pa sa dtamo srbi žive kao u rezervatu,djkeca ne mogu ni do škole bez kejfora...

!7marta šiptarisu divljali i klali,a mi smo promatrali sa ekrana jer ne možemo rpići...
Proglaisli su nezavisnos popišavši se na rezoluciju koju smo potpisali 1244...

Zukorlić divlja po SAndzak usve više...Šiptari u preševu...
Vojvodina imastatut i počeli su otvoreno na a stadionu da prate scenario tuđmana iz 1990,sa parolama "mrzim beograd"

Čanak Kostreš Pajtić hitaju ka nezavisnosti...Sve će to biti uslovi za ulazak u EU...Vreme apatični i totalano sjebani u mozak,bezvoljni,puštam oda teče okupljeni oko svojih mizernih zhivota nesretnih i hiljade briga (sirotinju je nametnuo zapad,kako bismo zakuipljeni time gledali samo svoje dupe),puštam oda nam država polako sve više nestaje sa karte...

Posle ćemo nestajati mi ali biće kasno!!!
Menjajmo bre!
terajmo bagru pa makar bil i sirotinja vazdan (sa ovima se i ne piše ništa bolje) ali bar budimo svoj na svome!!!

Шта значи заговарање за НАТО пакт него хушкање на рат и индирекно залагање за слање српских младића у подручија високог безбедносног ризика по живот?

pa valjda nece tebe da salju, jel se salju profesionalni vojnici ili bilo koji Srbin, ajde mi objasni molim te.

pa valjda nece tebe da salju, jel se salju profesionalni vojnici ili bilo koji Srbin, ajde mi objasni molim te.

Profesionalni vojnici? Jao, jao... Sadasnja vojska je katastrofa, ne zna ko koga jbe da bi upao preko veze, nije vojska ista kao pre. Ovo sto vodi sutko je cirkus, nista vise.
No, zasto bilo koji Srbin da ide da gine za tudja izazvana s*anja?

Нигде није дефинисано да су други војни обвезници изузети из учешћа у НАТО војним кампањама.
По теби слање војника професионалаца у рат није ратнохушкачка политика?
Не драга моја, свако такво залагање је ратнохушкачка политика без обзира да ли се слали професионалци, редовни војници, добровољци...

Srbi vise nece trpeti okupatore. Vecini Srba je prekipelo, nece vise trpiti zutu bagru koja sve vise i vise unistava SRBIJU I SRBE.

Srbi su vec bili u ovom stanju u kom si ti sad, ne znam da li si uspaljeni klinac pa ti se malo ratuje, ili si samo internet ratnik
ali momche, dodji k sebi, mi smo unisteni, sjebani i nemamo ni sa kim ni sa cim da huskamo na novo krvoprolice.

Ali opasnost nisu shiptari,ustashe i sl.vec da budem precizan cedini i tadicevi glasaci.

Oni su ti koji vode sve nas u smrt,znaci Srbija se mora reshiti tih elemenata na najsvirepiji moguci nacin sto pre.

Srbi su vec bili u ovom stanju u kom si ti sad, ne znam da li si uspaljeni klinac pa ti se malo ratuje, ali momche, dodji k sebi, mi smo unisteni, sjebani i nemamo ni sa kim ni sa cim da huskamo na novo krvoprolice.

Jel ti mazga ne shvatas da nisam ratno nastrojen? Ja sam pre svega protiv ovih jajara koje treba zbaciti, proterati i lepo obrisati istoriji o njima da su postojali.

Нигде није дефинисано да су други војни обвезници изузети из учешћа у НАТО војним кампањама.
По теби слање војника професионалаца у рат није ратнохушкачка политика?
Не драга моја, свако такво залагање је ратнохушкачка политика без обзира да ли се слали професионалци, редовни војници, добровољци...

znaci profesionalna vojska ide u te misije?
pa to im je profesija, sta hoces, znaci nisi ti duzan niti iko sa ovog foruma da ide da ratuje za njihova sranja? ratovace i njihovi za tvoja ako se ne daj boze dese.

Ne treba nama izbori da bi vi bili zbaceni, kad ste mogli vi 5-og oktobra zasto mi ne bi smo 5 juna, jula ili avgusta?

5 otobar se desio jer je Sloba izgubio na izborima, a nije hteo da prizna poraz.
posle svega sta se desilo tog dana, sam je cestitao javno Kostunici pobedu i rekao da hoce malo da se posveti svom unuku.
prema tome....pobedite na izborima, ako Tadic posle poraza nece da ode sa vlasti onda izadjite na ulice i skinite ga.

Istina,nikoga ne vreda,ali ovaj vas nacionalisticki proser se mora zaustaviti,makar merama kao sto su kljucanje tema.Srbija ide prema demokratskoj Europi,zajedno sa Hrvatskom i Slovenijom te kao takva mora na svaki način regulirati i zaustavljati ovakve teme u samome startu,to je jedini put prema punom okretu za bolje sutra.

Back