PROBUDI SE NARODE, NE DAJ DA TE TRUJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16 година сам живео у великом граду, стан продао да бих живео на селу. Породица и пријатељи ме звали будалом, неразумним. Јучер мој стриц јео јабуке које је купио на пијаци и добио алергију по лицу, а ја му лепо говорио дођи у мој воћњак непрскани и бери до миле воље. Е јесу људи тврдоглави. и да знате чиме све хране свиње и шта стављају у сточну храну никада не бисте купили месо у месари. Није ми намера да ширим дефетизам, просто хоћу да кажем да село и сељак није гадна ствар како многи грађани замишљају.

Pa znamo, evo Dioxin-Skandal [SPIEGEL ONLINE RSS - Dioxin-Skandal]

u Nemackoj od prosle nedelje, u hrani za zivotinje pronadjen dioksin, ne znam kako se to kod nas kaze, verovatno isto, vec su priklali sve svinje i kokoske i ostale zivotinje u poljoprivrednim domacinstvima gde je dokazano da je ta hrana uzimana

http://www.spiegel.de/thema/dioxinskandal_2011/

Ова власт чини дело геноцида, ово је горе него у време усташа...Хоће скроз да нас сатру. Тотално лудило!...
Бићемо принуђени да се селимо у села по брдима, и планинама, да производимо храну, па ко преживи-причаће.
Ипак, ускоро се мора стати на крај овој шизофренији и мрачњаштву режима. z:shock:

16 година сам живео у великом граду, стан продао да бих живео на селу. Породица и пријатељи ме звали будалом, неразумним. Јучер мој стриц јео јабуке које је купио на пијаци и добио алергију по лицу, а ја му лепо говорио дођи у мој воћњак непрскани и бери до миле воље. Е јесу људи тврдоглави. и да знате чиме све хране свиње и шта стављају у сточну храну никада не бисте купили месо у месари. Није ми намера да ширим дефетизам, просто хоћу да кажем да село и сељак није гадна ствар како многи грађани замишљају.

Pametan potez! :ok:

I ja sam iz "civilizacije" otišao u ruralni kraj da gajim lozu, masline, mandarine, voćke razne, ...

Yebeš stres, strku, brzinu, posao. :lol:

Pametan potez! :ok:

I ja sam iz "civilizacije" otišao u ruralni kraj da gajim lozu, masline, mandarine, voćke razne, ...

Yebeš stres, strku, brzinu, posao. :lol:

чекај, идем свиње да нахраним, и прострем им сена данас је хладно. одговорићу ти после..

tumbsup1.gif

чекај, идем свиње да нахраним, и прострем им сена данас је хладно. одговорићу ти после..

Ajde samo.

Ja stoke još nemam, ali na proljeće planiram nabaviti nekoliko ovaca da mi čiste maslinik.

Em korisno, em će biti jagnjadi. :mrgreen:

Pa mi se ovde našli:D
Sve bivši gradžani, a sada ponosni seljaci:mrgreen:
Mašala!!!

:ok:

Dano, dopizdi s vremenom stalno ganjati dužnike, natezati se s dobavljačima, živjeti pod stresom, ...

Ja ugasio informatičku i građevinsku firmu (na vrijeme, Bogu hvala, prije krize) i batalio te gluposti.

Život je prekratak da bi ga trošio na druge.

Treba misliti na sebe i svoju obitelj i na nikoga drugoga. :)

Dano, dopizdi s vremenom stalno ganjati dužnike, natezati se s dobavljačima, živjeti pod stresom, ...

Ja ugasio informatičku i građevinsku firmu (na vrijeme, Bogu hvala, prije krize) i batalio te gluposti.

Život je prekratak da bi ga trošio na druge.

Treba misliti na sebe i svoju obitelj i na nikoga drugoga. :)

Dakle, ako se u ičemu slažemo, to je u ovome!
Evo ti jedna bona, dok se na nekoj temi ne pokačimo:D

Back