Alex 011
Zainteresovan član
- Poruka
- 248
How yes no... Има да одврнемо увоз хране, па љаксеи са својом боранијом с концем могу само да се обесе
Izgleda da si ti žestoko tresnula glavom o beton kao beba, posledice se još uvek vide

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
How yes no... Има да одврнемо увоз хране, па љаксеи са својом боранијом с концем могу само да се обесе
16 година сам живео у великом граду, стан продао да бих живео на селу. Породица и пријатељи ме звали будалом, неразумним. Јучер мој стриц јео јабуке које је купио на пијаци и добио алергију по лицу, а ја му лепо говорио дођи у мој воћњак непрскани и бери до миле воље. Е јесу људи тврдоглави. и да знате чиме све хране свиње и шта стављају у сточну храну никада не бисте купили месо у месари. Није ми намера да ширим дефетизам, просто хоћу да кажем да село и сељак није гадна ствар како многи грађани замишљају.
Ma lako je tebi, rekli su da koku nece da genetski modifikuju
16 година сам живео у великом граду, стан продао да бих живео на селу. Породица и пријатељи ме звали будалом, неразумним. Јучер мој стриц јео јабуке које је купио на пијаци и добио алергију по лицу, а ја му лепо говорио дођи у мој воћњак непрскани и бери до миле воље. Е јесу људи тврдоглави. и да знате чиме све хране свиње и шта стављају у сточну храну никада не бисте купили месо у месари. Није ми намера да ширим дефетизам, просто хоћу да кажем да село и сељак није гадна ствар како многи грађани замишљају.
Значи баталили сте оне глупости са осиромашеним уранијумом, и скандалозним загађењем од тога
Pametan potez!
I ja sam iz "civilizacije" otišao u ruralni kraj da gajim lozu, masline, mandarine, voćke razne, ...
Yebeš stres, strku, brzinu, posao.![]()
Pametan potez!
I ja sam iz "civilizacije" otišao u ruralni kraj da gajim lozu, masline, mandarine, voćke razne, ...
Yebeš stres, strku, brzinu, posao.![]()
Pohvalno!!
Još ako imaš i polje pod lavandom, eto mene u goste
Reci snajki da turi kafu![]()
чекај, идем свиње да нахраним, и прострем им сена данас је хладно. одговорићу ти после..
Ajde samo.
Ja stoke još nemam, ali na proljeće planiram nabaviti nekoliko ovaca da mi čiste maslinik.
Em korisno, em će biti jagnjadi.![]()
Pa mi se ovde našli
Sve bivši gradžani, a sada ponosni seljaci
Mašala!!!
![]()
Dano, dopizdi s vremenom stalno ganjati dužnike, natezati se s dobavljačima, živjeti pod stresom, ...
Ja ugasio informatičku i građevinsku firmu (na vrijeme, Bogu hvala, prije krize) i batalio te gluposti.
Život je prekratak da bi ga trošio na druge.
Treba misliti na sebe i svoju obitelj i na nikoga drugoga.![]()