gost 267708
Veoma poznat
- Poruka
- 12.785
hvala ti na komplimentu ali ja sam zaista samo jedna topla nezna zena.
Лепо је кад неко има лепо мишљење о себи... Још да је стварно тако.. Их..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala ti na komplimentu ali ja sam zaista samo jedna topla nezna zena.
Лепо је кад неко има лепо мишљење о себи... Још да је стварно тако.. Их..
pa ne znam, ja hocu da bude rogobatna i gruba ali izbija toplina i neznost sta cu. kako tebi uspeva da sakrijes milocu i neznoscu?
Хоће то кад рокнеш флашу вискија, или неке ракије..
Боже сачувај да кријем, ја сам фул мио и нежан, ма душа од човека, не би веровала..
Улазите ли у везе за који нисте сигурни од почетка да то треба да буде веза и да ли ће опстати већ се упустите чисто онако да видите како ће бити?
Па шта буде, буде...
Ако ништа, пробали сте и слични ставови...
Udjes, pokusas, ne treba odustajati odmah, jer ce ti biti zao ako prebrzo odustanes..Niko te ne tera da budes s nekim u vezi, ako ti bude lepo..super, a ako ne, odustani..Posle nekog perioda mozes da vidis dal se vredi cimati u toj vezi ili ne...al se do tada nikako ne zaljubljuj!
pa ulazimo, mi smo tako divlji i razuzdaniУлазите ли у везе за који нисте сигурни од почетка да то треба да буде веза и да ли ће опстати већ се упустите чисто онако да видите како ће бити?
Па шта буде, буде...
To je super fora, te trajal verzije
1 moj drugar je tako atestirao vise dama
kakama ne, to su normalne obicne dodushe i pametne zene, koje odmah provale tupana yebacha presretacha kao i dragost u necijim ocima i zacetak ljubavi dok nas posmatra milo.
Улазите ли у везе за који нисте сигурни од почетка да то треба да буде веза и да ли ће опстати већ се упустите чисто онако да видите како ће бити?
Па шта буде, буде...
udjem sa jednim izadjem sa drugim
a oni jel ulaze, il šta...
Па шта буде, буде...
Ne treba planirati,mada..Mislim da skoro svako ima neku predstavu od samog starta da li ta osoba moze biti neko ko ce ostati duze.To se jednostavno oseti.Vidis osobu i jednostavno ne mozes sebe zamisliti pored nje za celi zivot.U vreme dok sam igrao za slobodnu reprezentaciju( )sa nekima sam hteo samo sex,i bas nista vise od toga.Tako sam se i ponasao,i nije bilo problema.Neke sam kibicovao za nesto eventualno ozbiljnije,mesec,dva,i tako je i bilo.
Vremenom sam shvatio da su sve devojke,kao i mi muskarci slicni,i od tada sam gledao samo sise i dupe
Nisam nikada na pocetki bila sigurna da to treba ili ce biti veza.Nisam unapred mogla da znam kako ce se stvari odvijati.Улазите ли у везе за који нисте сигурни од почетка да то треба да буде веза и да ли ће опстати већ се упустите чисто онако да видите како ће бити?
Па шта буде, буде...
ni posle 20 god braka npr ne mozes 1001% da budes siguren da je to bas to