Пробни период

pa ne znam, ja hocu da bude rogobatna i gruba ali izbija toplina i neznost sta cu. kako tebi uspeva da sakrijes milocu i neznoscu?

Хоће то кад рокнеш флашу вискија, или неке ракије..

Боже сачувај да кријем, ја сам фул мио и нежан, ма душа од човека, не би веровала..

Улазите ли у везе за који нисте сигурни од почетка да то треба да буде веза и да ли ће опстати већ се упустите чисто онако да видите како ће бити?
Па шта буде, буде...
Ако ништа, пробали сте и слични ставови...

Ne! Nikada ne ulazim u veze u kojima ne vidim buducnost. Cemu to? Sta zelim da postignem? Nisam neka balavica, koja juri muskarce samo zbog seksa. Po meni, to je licemerno. Gubljenje vremena. Zamajavanje i sebe i drugog.

Ako mislim da neko ima potencijala ulazim sa tom osobom u vezu, tj. muvamo se, a ako proradi hemija i ako se ucini da smo kompatibilni, podizemo na sledeci nivo, ako ne, zdravo.
Probni period mi zvuci kao, probati sa bilo kojom osobom, bez obzira da li mislimo da ima potencijala ili ne, pa sta bude bude, i ako bude bude.

Udjes, pokusas, ne treba odustajati odmah, jer ce ti biti zao ako prebrzo odustanes..Niko te ne tera da budes s nekim u vezi, ako ti bude lepo..super, a ako ne, odustani..Posle nekog perioda mozes da vidis dal se vredi cimati u toj vezi ili ne...al se do tada nikako ne zaljubljuj!

Улазите ли у везе за који нисте сигурни од почетка да то треба да буде веза и да ли ће опстати већ се упустите чисто онако да видите како ће бити?
Па шта буде, буде...
pa ulazimo, mi smo tako divlji i razuzdani :rumenko:

Па шта буде, буде...

e to ti je stvar emotivnog junaštva i čojstva
treba zaštititi sebe, ali i druge od sebe

Па шта буде, буде...

Ne treba planirati,mada..Mislim da skoro svako ima neku predstavu od samog starta da li ta osoba moze biti neko ko ce ostati duze.To se jednostavno oseti.Vidis osobu i jednostavno ne mozes sebe zamisliti pored nje za celi zivot.U vreme dok sam igrao za slobodnu reprezentaciju( :lol: )sa nekima sam hteo samo sex,i bas nista vise od toga.Tako sam se i ponasao,i nije bilo problema.Neke sam kibicovao za nesto eventualno ozbiljnije,mesec,dva,i tako je i bilo.
Vremenom sam shvatio da su sve devojke,kao i mi muskarci slicni,i od tada sam gledao samo sise i dupe :zaljubljena:

Ne treba planirati,mada..Mislim da skoro svako ima neku predstavu od samog starta da li ta osoba moze biti neko ko ce ostati duze.To se jednostavno oseti.Vidis osobu i jednostavno ne mozes sebe zamisliti pored nje za celi zivot.U vreme dok sam igrao za slobodnu reprezentaciju( :lol: )sa nekima sam hteo samo sex,i bas nista vise od toga.Tako sam se i ponasao,i nije bilo problema.Neke sam kibicovao za nesto eventualno ozbiljnije,mesec,dva,i tako je i bilo.
Vremenom sam shvatio da su sve devojke,kao i mi muskarci slicni,i od tada sam gledao samo sise i dupe :zaljubljena:

Да, ја на то и мислим...
Свако од нас има у себи бар интуитивно очекивање од тог другог...
И, што кажеш, у времену док сам и ја играо за слободну репрезентацију, знао сам шта од кога очекујем...

Па шта буде, буде...
Nisam nikada na pocetki bila sigurna da to treba ili ce biti veza.Nisam unapred mogla da znam kako ce se stvari odvijati.

Back