Пробни период

Улазите ли у везе за који нисте сигурни од почетка да то треба да буде веза и да ли ће опстати већ се упустите чисто онако да видите како ће бити?
Па шта буде, буде...
Ако ништа, пробали сте и слични ставови...

Nisam tip osobe "hajde da" i covek nije supa da se proba da li je vruca niti haljina da vidim kako mi stoji. Ako mi nesto fali ne ulazim ni u sta, cak ni u neobaveznu kombinaciju. Znam sta hocu i jos bolje znam sta necu.

Улазите ли у везе за који нисте сигурни од почетка да то треба да буде веза и да ли ће опстати већ се упустите чисто онако да видите како ће бити?
Па шта буде, буде...
Ако ништа, пробали сте и слични ставови...

aj je bo ga ti kakva tema...

Nista posebno ne ocekujem ulazim u vezu spontano jer mi se neko dopada, ne mislim odma da se zenim a niti odmah ulecem u vezu vec je prvo upoznajem lagano, udvaram joj se... uzivam u toj igri zavodjenja.
Ako se odmah opteretis ocekivanjima do razocarenja dolazi veoma brzo.

Vezu- Biti sa nekim u smislu trajnijeg, da je To To...i da je islo sa tom intucijom koju imas.

da je to to ne znaci da je neko princ na belom konju, ..prosto osecaj da ce postojati bliskost, da postoji neka energija medju nama koja ce da traje, da jednostavno osecas nesto poznato i toplo iako nekog ne znas jos uvek dobro.

da imala sam takve veze - duge veze i te sve nabojane osecaje odmah.

da je to to ne znaci da je neko princ na belom konju, ..prosto osecaj da ce postojati bliskost, da postoji neka energija medju nama koja ce da traje, da jednostavno osecas nesto poznato i toplo iako nekog ne znas jos uvek dobro.

da imala sam takve veze - duge veze i te sve nabojane osecaje odmah.

Princ na belom konju, Gosn Pravi, Dusevni partner, Sudbinska osoba, nazovi kako hoces, Zar nije poenta da ta intucija kaze da ce taj osecaj topline i bliskosti da dovede ka onome cemu se svi nadamo krajnjem, a ne ka ipak raskinutoj vezi?

Princ na belom konju, Gosn Pravi, Dusevni partner, Sudbinska osoba, nazovi kako hoces, Zar nije poenta da ta intucija kaze da ce taj osecaj topline i bliskosti da dovede ka onome cemu se svi nadamo krajnjem, a ne ka ipak raskinutoj vezi?

:roll:

ne tripujem se na sudbinsku vezu, princa na belom konju moju polovine koja luta svetom i trazi me nocima i danima
verujem da mozemo da volimo vise puta, sta ti tu nije jasno?

Back