Quantcast

Problemi sa zelucem

Ceca777

Početnik
Poruka
1
Zelim da pomognem mnogima!
Nisam mogla ni da zamislim uvece da jedem, i posle neobilnog obroka, imala sam osecaj nekog cudnog stanja u mozgu kao da umirem, obzirom da sam u godinama kada imam menopauzu, doktori su mi uvek govorili da je u pitanju anksiozno stanje. Prestala sam uvece da jedem, jer je to stanje posle jela nepodnosljivo, to je trajalo 3 godine. Slucajno iz sasvim drugih razloga doktorka mi je preporucila ulje divljeg origana (hemoroidi). Imala sam cestu retku stolicu. Mislim da je sve to bilo na nervnoj bazi.
Pocela sam sa tim kapima ujutru jedna kap sa jogurtom i uvece. Prosto sam se zacudila, da ja mogu uvece da jedem normalno odnosnu u 19h. Ranije sam jela u 14h i to je bilo sve. Nemam vise podignut zeludac, a ni bolove u zelucu. Ako nekom mogu da pomognem bilo bi mi drago.
 

openbox

Ističe se
Poruka
2.084
хвала на лепој вољи да помогнеш другима. то је јако битно за здравље измеђуосталог.
ретка столица јесте од нервозе...
него ја би ти још саветовао да ако можеш једеш мало и то мало што једеш да буде сирово - нема да глава да те боли
 

jolemisa

Veoma poznat
Poruka
10.082
Ima svakakvih mudraca,ali im dosta dokaza da je dorucak najbitnije obrok.I da je potrebno bar 3 obroka dnevno zbog probave,jer ako ih nema i ako izbacimo jedan obrok,dolazi do poremecaja varenja i probave.To sam licno iskusio.Vecera treba da bude lagana,dok dorucak i rucak obavezno obimni,pogotovo ko radi fizicki dosta i krece se dosta.Mada,licno sa svojim problemom i slabim kretanjem,koristim dosta slabije obroke,ali cim dve veceri preskocim veceru,pocinju problemisa varenjem i probavom.Tu su posle i hemoroidi,zbog neredovnog praznjenja.Izvinite na ovim recima,ali tako je.Citaosam dosta o tome i dosta naroda,dobije hemoroide od neredovne ishrane.Zdravlje je sve na svetu,ali mi se setimo toga,kada nas nesto strefi.
 

Top