Violetna
Elita
- Poruka
- 22.085
Jao, ženske, što ste tako "na kraj srca"? Odma' karte nasto, pa...
Ja, brate, volim da lovim!(jeste videle kako mačka lovi miša?)
Ima tu čari!![]()
jeste, ali to ume i da smara

i nađem drugog mišonju, i tako daljše
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao, ženske, što ste tako "na kraj srca"? Odma' karte nasto, pa...
Ja, brate, volim da lovim!(jeste videle kako mačka lovi miša?)
Ima tu čari!![]()
Nema kod tebe "trte-mrte"!![]()
Mozda posle.
Ma to s a time ko ce kome da pridje je bezveze. To se tako valjda utvrdjuju pravila pre nego sto bilo sta pocne (a cesto i ne pocne bas zbog tih gluposti). Tipa "on je meni prisao a ja sam se neckala/trcala nekoliko krugova, riba sam a i prava sam zena"
.
Sto je nama (zenama) i dalje toliki problem da se prve izrazimo? Mozda ovo: "Ko zna koliko je ona telefona pokupila tako". Puno!I mi smo tu da biramo i odlucujemo a ne samo da cekamo da budemo izabrane ili da cekamo na muskarca da nam da zeleno svetlo da pocnemo da se....hm, ponasamo.
Sto vazi i za tebe.
Ne, mislila sam na deo o prilazenju. Pol nema veze sa tim.
Trebamo,trebamo...i uzivamao,nego kakoPa zene,nadam se vas je ova tema navela na razmisljanje i da ste shvatile da imate samo jedan zivot i da trebate da uzivate u njemu maximalno - pridjite muskarcima slobodno , zapocnite konverzaciju bez obaveza ili bilo kakvih predrasuda , " Balkanskih sindroma " , a ishod ...![]()
Trebamo,trebamo...i uzivamao,nego kako![]()
jeste, ali to ume i da smara, pa se ohladim
i nađem drugog mišonju, i tako daljše
Mozda posle.
Ma to s a time ko ce kome da pridje je bezveze. To se tako valjda utvrdjuju pravila pre nego sto bilo sta pocne (a cesto i ne pocne bas zbog tih gluposti). Tipa "on je meni prisao a ja sam se neckala/trcala nekoliko krugova, riba sam a i prava sam zena"
.
Sto je nama (zenama) i dalje toliki problem da se prve izrazimo? Mozda ovo: "Ko zna koliko je ona telefona pokupila tako". Puno!I mi smo tu da biramo i odlucujemo a ne samo da cekamo da budemo izabrane ili da cekamo na muskarca da nam da zeleno svetlo da pocnemo da se....hm, ponasamo.
Nema veceg smaranja za zenu od muskarca koji je gleda i kome ona daje signal da moze da pridje, a ovaj ne prilazi i gleda i gleda ....kao tele u sharena vrata
Pa još mi se nije desilo da postoji "ogromna želja" imam je tek kad popričam s nekim i kad ga poznajem bar nekoliko nedelja a i to izuzetno retko. Na ovo ostalo ne obraćam pažnju a više mi niko nije ni lep (ili ružan kad smo već kod toga) prosto mi je jedino bitno da je zanimljiv.Jedna uobicajena situacija(dnevna ili vecernja potpuno nebitna)-veca koncentacija ljudi na odredjenom prostoru i u jednom momentu osoba suprotnog pola Vam "zapadne za oko "ali mnogo vise nego ostale osobe do tada...Sta dalje-da li prici,otpoceti uobicajeni razgovor ili ipak biti direktan i konkretan...Nama muskarcima je to lako,ali sta je sa vama zenama-da li se ruse barijere i prelazite preko one uobicajene farse da "muskarac treba prici" ili ipak sve ostaje na " varnicama u pogledu koji se povremeno spaja , hemiji u vazduhu " i konstatacijom u mislima "srescemo se opet-poigrace se prst sudbine pa cu tada po potrebi preuzeti inicijativu " jer danas to ne mogu iz nekog neobjasnjivog razloga iako postoji ogromnma zelja.
Pa još mi se nije desilo da postoji "ogromna želja" imam je tek kad popričam s nekim i kad ga poznajem bar nekoliko nedelja a i to izuzetno retko. Na ovo ostalo ne obraćam pažnju a više mi niko nije ni lep (ili ružan kad smo već kod toga) prosto mi je jedino bitno da je zanimljiv.
Nema veceg smaranja za zenu od muskarca koji je gleda i kome ona daje signal da moze da pridje, a ovaj ne prilazi i gleda i gleda ....kao tele u sharena vrata
Nije problem u meni ili samnom-ja sam potpuno zadovoljan i ispunjen svojim kako emotivnim tako i sexualnim zivotom,tako da nisam tema JA...vec zenske predrasude da muskarac treba prici i njihov strah da nacine prvi korak...
Prvo zasto mislis da su to predrasude?
To je tako od sveta i veka.
Tako je to priroda udesila - igra zavodjenja, stapa i sargarepe itd. Imam i ja jedno kontra pitanje: da li se vise nalozis na devojku koja ti direktno pridje i kaze Frajeru, ja bih s tobom da odemo u tvoju gajbu ili na devojku koja ce ti se osmehnuti, dodirnuti te po saci i reci - a da odemo na neko mirnije mesto, ovde mi je postalo vruce?
A mozda i gresim, sve je stvar (ne)ukusa
Mozda sam ja suvise romanticna ko zna
![]()