Problemi sa registracijom i kako ih zaobici

• Začetnik teme Začetnik teme Saznajmo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S

Saznajmo

Gost
Imao sam instaliran ZONE ALARM, ali je probno vreme proslo i sada traze da ubacim Key. Isto ce se verovatno desiti i sa MIRC-om.
Pitanje je sta da radim, odnosno kako da se registrujem, ubacim Key ili prosto zaobidjem te zezancije?

Ne znam koliko sam bio jasan, ali pisite nesto.
Neko mora da zna, siguran sam.

Pozdrav i hvala!

Saznajmo:
Imao sam instaliran ZONE ALARM, ali je probno vreme proslo i sada traze da ubacim Key. Isto ce se verovatno desiti i sa MIRC-om.
Pitanje je sta da radim, odnosno kako da se registrujem, ubacim Key ili prosto zaobidjem te zezancije?

Pozdrav i hvala!

Plati ga ili nadji alternativu.

sa prstićima prvo utipkaš u GOOOOGLE reč crack a posle nadji sajt pa dolaži riškantno sa skidanjem odgovarajućeg cracka pa ga otvoriš i meteš tamo di treba ili utipkaš.Desi se ponekad da moraš ponovo instalirati OS ali ipak ZA to dodje besplatno ,skoro.
Vidiš da piraterija i nije tako opasna stvar,a i šta će ti ZoneAlarm kada ne posećuješ xxx sajtove.
Znači ili ćeš se par puta opeći žestoko i naučiti neke stvari ili samo legalno.

Saznajmo:

Pozdrav i hvala!

jedna od gluposti koju mozesh da oradish je:
1) kreiraj novog usera hahahah i kad mu istekne vreme obrishi i kreiraj ponovo. Naravno usmeri shortcut ka "originalu"

drugi je komplikovaniji, mrzi me da pishem

DOPUNA: OVO VAZI ZA MIRC (20eura)
A za mnoge programe ce ti pomoci kombinacija Kaspersky inspector (zabelezi posle uninstall-a koji su fajlovi ostali) i RegCleaner da ih obrises iz registry-ja
POZ!

Back