- Poruka
- 68.735
Neki ljudi misle o nama tako kako misle i to je to. To ne menja cinjenicu da ti je otac. Ako ocekuje da ocvrsnes, to je mozda legitimno, samo mu mozda nije pristup dobar. S druge strane ako si odrastao, tu i prestaje bilo sta u vezi s tim.Naime moj otac misli da sam najgori čovek na svetu i razočaran je u mene. Bar je to neka moja pretpostavka, ne pričamo još od oktobra prošle godine što nam nije prvi put. Stalno izmisli neki glup razlog da se naljuti na mene i onda ne razgovaramo dok se on ne razljuti i tako u krug a problem ostaje. Ne znam kako da se izrazim ali zbog njega i njegovog omalovažavanja sam ostao bez imalo samopouzdanja i samopoštovanja prema sebi. Ne znam da li je problem zaista u meni jer sam slabić ili je ipak u njemu. Čovek ima tri deteta, mene i moje dve sestre i ni sa jednim od nas ne razgovara. Nemam pojma šta da radim sa tim odnosom koji je toksičan po mene i koji traje gotovo celog mog života. Otac mi je i potreban mi je ali ga više ne želim jer sam kriv za sve loše što mu se dogodi..
Jesi li slabic? Ocvrsni, onda ti misli dobro, jer nece biti tu zauvek.
Ako si zreo i cvrsta licnost, znaces i to da tvoj otac nije andjeo, vec covek sa svojim manama.