Problemi sa Nokiom 7610

LUDICA

Domaćin
Poruka
4.885
Na telefonu mi ne radi bluetooth. Kad sam dala drugu da odnese i provjeri u servisu sta mu je, rekose mu da je crk'o procesor i da je popravka 2000din.
Kao prvo, sta to uopste znaci da mu je taj procesor otisao, meni kao laiku to zvuci ozbiljno, a meni samo taj glupi bluetooth ne radi.
Kao drugo, znate li kolike su drugdje cijene te popravke(u BG)?
I kao trece, da li su oni mozda pogrijesili u "dijagnozi"?

@ludica
1. napravi backup imenika i datuma i ostalih stvari koje imas u telefonu
2. kucaj *#7370# i kada te telefon pita da li hocjesh da ga formatirash odgovori sa yes
to je to ako ti posle ovoga i dalje ne radi BT, onda mora u servis, ali ovo nema ama bash nikakve veze sa procesorom, prvo shto je procesor zashticjen ko medved, drugo shto d je riknuo procesor telefon bi bio mrtav a popravka ti se nebi isplatila
imao sam slichan i ovaj kod mi je pomogao

moguce da je problem sftverski, a resava se full flesovanjem sa bluetooth delom koji se posebno upisuje (nesto kao driver). druga opcija je da je hardverski bt neispravan, i on se moze zameniti, i to je onda odprilike ta cena oko 2000din....al veca je mnogo sansa da e samo softver u pitanju

pozdrav

Oko 300din..
Telefon mi je stajao 10 dana u servisu dok nisu otkrili sta je.
Vec sam pocela da bjesnim, kontajuci da to namjerno rade, ne bi li nabili cijenu, ali sam se prijatno iznenadila kad je covjek rekao da posto su mi tu cijenu rekli na pocetku, toliko i ostaje.

Back