Problemi sa iPhone 15: pregrevanje, ne prolazi test savijanja i promena boje

Sensei

Master
Moderator
Poruka
58.524
Apple-ovi novi iPhone 15 Pro i Pro Mak su vruća svojina - bukvalno.

Korisnici koji su kupili blistave nove pametne telefone kažu da postaju nepodnošljivo vrući nakon samo nekoliko minuta upotrebe.

Telefoni su u prodaji tek od 22. septembra, ali problem je samo jedan od nekoliko problema koji muče one koji su izdvojili do 1.599 dolara za premium modele.

Novi Pro i Pro Mak imaju okvir od titanijuma, za razliku od okvira od nerđajućeg čelika koji se nalazi na drugim modelima, što može biti uzrok drugih pritužbi.

Neki kažu da iPhone nije prošao „test savijanja“ i da može da pukne savijanjem golim rukama korisnika, dok su neki primetili da gubi boju ako se drži bez futrole.

Kreator tehničkog sadržaja Mohit Verma pokrenuo je razgovor o toploti uređaja u objavi objavljenoj na X (bivši Tvitter) u ponedeljak.

„Prirodni titanijum iPhone 15 Pro postaje izuzetno vruć, toliko da ga je teško držati“, napisao je on. „Štaviše, zagreva se nakon samo 2-minutnog FaceTime poziva ili kada se krećete kroz videa 8-10 minuta. Ovo je novi problem za mene, jer se sa ovim nikada nisam susreo ni sa jednim prethodnim telefonom."

Verminu poruku pratio je video snimak, koji je već pregledan više od milion puta, na kojem se vidi kako termometrom meri temperaturu telefona.

 

Back
Top