ZORO-
Iskusan
- Poruka
- 5.176
Pa sta bi u vezi cega se zalila? Aj sad kad ste poceli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ја имам проблем с ерекцијом па се не жалим по нету...
maslachak did
da li postoji iko iole pribran da mladoj devojci kaze koju smislenu rec, sem sto se utrkujete u gadostima?

da li postoji iko iole pribran da mladoj devojci kaze koju smislenu rec, sem sto se utrkujete u gadostima?
...ja bih rekao, al sam matiran. Ko moze da bude kriv? Po meni niko. Skoro sam cuo pricu da je sve vise mladih muskaraca cak i ispod 20 godina koji imaju problem sa potencijom i na svoju ruku uzimaju vijagru. Po meni, svi su u delirijumu od tolike sex propagande....
...ja bih rekao, al sam matiran. Ko moze da bude kriv? Po meni niko. Skoro sam cuo pricu da je sve vise mladih muskaraca cak i ispod 20 godina koji imaju problem sa potencijom i na svoju ruku uzimaju vijagru. Po meni, svi su u delirijumu od tolike sex propagande....
pa shto onda kazzesh da sam ja drukara i da se zzalim modovima, kad nije istina...maslacak ,odakle ti takav zakljuchak ,bash bih voleo da znamnije tachno ,madadeluje
ti si dobra I see it in your eyes... volis da pises provokativno i o sexu da chapris a lot ,
i da ..bash volis da se torbas ali bash bash

...al jasite koga mozete i ko vam dozvoli...zajedno imate 21 godinu...strashno...pa ja sam za staro gvozzdje...Smuvam se skoro sa nekim likom i seks bi odlican, odnosno ono sto bi od njega s obzirom da nikako nije bilo erekcije, osim prilikom orala. Oboje imamo 21 godinu. Da li ce me ostaviti zbog toga? Mozda misli da sam ja kriva mada ja znam da nisam. Sa drugima sa bila i nije bilo problema.
:shock:nema .sve ste iste i sve volite da jashete : sto je in,aktuelno,..sto je vama in makar i pogreshno, bitno je da jasete po svome...al jasite koga mozete i ko vam dozvoli

bad end teska poslednja kraljica najjache da je devojchica 21 ima
zamisljam je dok igram cadash ,na sta lici kad je oslobodim i sta dobivam zauzvrat .bad end teska poslednja kraljica
Treba njoj neko ..stariji neki 40-njak kes,kola,a sirotana da cushne .

Je l'? Nisam to znao.pa shto onda kazzesh da sam ja drukara i da se zzalim modovima, kad nije istina...
a ja sam forumashica zzena.
nema takve sorte medju nama koja ne voli da se torba.![]()
Meni kao "matorcu" bi ovo islo u prilognajjache da je devojchica 21 ima
zamisljam je dok igram cadash ,na sta lici kad je oslobodim i sta dobivam zauzvrat .bad end teska poslednja kraljica
Treba njoj neko ..stariji neki 40-njak kes,kola,a sirotana da cushne .
, ali ipak nije OK, ako imas savet budi drug i posavetuj, pomozi joj. Ovako, ma nije pedagoski...znas ti i bolje, je l' tako? Devojke vole i suptilniji pristup, ne samo sale. 
Smuvam se skoro sa nekim likom i seks bi odlican, odnosno ono sto bi od njega s obzirom da nikako nije bilo erekcije, osim prilikom orala. Oboje imamo 21 godinu. Da li ce me ostaviti zbog toga? Mozda misli da sam ja kriva mada ja znam da nisam. Sa drugima sa bila i nije bilo problema.
ops:Ovo je bilo pedagoski......polako, dusho, naci ce se za tebe vec neki erektivniji....ops:
Smuvam se skoro sa nekim likom i seks bi odlican, odnosno ono sto bi od njega s obzirom da nikako nije bilo erekcije, osim prilikom orala. Oboje imamo 21 godinu. Da li ce me ostaviti zbog toga? Mozda misli da sam ja kriva mada ja znam da nisam. Sa drugima sa bila i nije bilo problema.
More, cemu i taj oral, u moje selo nisu ni videli toga, novoga, odma' uvate i snasi svitlaju dzologrnju... i da vidis brale, nijedna ne kuka, postena nam celjad, pa to ti je! Nisu k'o te gracke uspijuse, te oral, te moral, te anal, te kanal, trice i kucine, sve bi ja to na livadu bre i grabuljaj seno kad si dokona, kaka erekacija! Ne znaju ni pitu da zguzvaju, a 'tele bi erekaciju! Odakle bre, kako gladan co'ek da naduva erekaciju?
More, cemu i taj oral, u moje selo nisu ni videli toga, novoga, odma' uvate i snasi svitlaju dzologrnju... i da vidis brale, nijedna ne kuka, postena nam celjad, pa to ti je! Nisu k'o te gracke uspijuse, te oral, te moral, te anal, te kanal, trice i kucine, sve bi ja to na livadu bre i grabuljaj seno kad si dokona, kaka erekacija! Ne znaju ni pitu da zguzvaju, a 'tele bi erekaciju! Odakle bre, kako gladan co'ek da naduva erekaciju?