Problemi sa Antidepresivima ( samo za decake ) :)

Srximan

Početnik
Poruka
1
Vec skoro 8 god pijem antidepresive i primetio sam da imam razne oscilacije koje se ticu libida, tj sexa... posto trenutno nemam partnera pa moram na starinski nacin da se praznim.. desava mi se da osecam potrebu za drkanjem ali ne mogu, il me mrzi..ili me nista ne lozi, a onda imam periode kad po 4-5 dana cepam ko lud :) ili krenem da drndam a ne mogu da svrsim pa to traje po pola sata i onda izgubim volju i tako danima..te sam uzasno raspolozen.
A psihijatar kod koga idem po potrebi kaze da nije do lekova, vec na emocijalnoj bazi...a inace sam lek kao lek smanjuje zelju za sexom...da ga 'j:per:
Zanima me da li jos neko ima slicne probleme ?

Vec skoro 8 god pijem antidepresive i primetio sam da imam razne oscilacije koje se ticu libida, tj sexa... posto trenutno nemam partnera pa moram na starinski nacin da se praznim.. desava mi se da osecam potrebu za drkanjem ali ne mogu, il me mrzi..ili me nista ne lozi, a onda imam periode kad po 4-5 dana cepam ko lud :) ili krenem da drndam a ne mogu da svrsim pa to traje po pola sata i onda izgubim volju i tako danima..te sam uzasno raspolozen.
A psihijatar kod koga idem po potrebi kaze da nije do lekova, vec na emocijalnoj bazi...a inace sam lek kao lek smanjuje zelju za sexom...da ga 'j:per:
Otupeo si.Što kaže Tarky probaj malo da ''treniraš'' da se vratiš u formu.

Ovo ti je bilo između ostalog jedno od potpitanja na mom specijalističkom..dobro potpitanje podpitanja ... Najčešći nus efekat nove grupe antidepresiva (SSRI) je smanjenje libida, otežana ili odložena ejakulacija .. neki lijekovi iz ove grupe uzrokuju jači nusefekat ove vrste npr. sertralin, dok neki imaju blaže djelovanje na ove funkcije, npr. fluoksetin ili paroksetin...
Ne bi bilo loše da promjeniš antidepresiv ..

Ako si prešišao 28 onda je želja za masturbacijom zbog godina - to se radi mnogo ranije.
Periodi koje si opisao su hormonskog karaktera i takve periode ima svaki zdrav muškarac.
Najbolje bi bilo da vidiš sa seksologom zašto si izgubio želju za ženama. Moguće je da je porodica uzrok ili kakva trauma iz detinjstva.
Stvar nije za potcenjivanje niti zataškavanje i tiče se tvog psihičkog pa samim tim i seksualnog zdravlja.

Na ovom forumu ne očekuj neke ozbiljnije savete

Otupeo si.Što kaže Tarky probaj malo da ''treniraš'' da se vratiš u formu.

Otupljivanje kod muškarca počinje od 25-te, a čoveku se više ne drka.
Nije precizirao da li uzima sintetičke antidepresive ili na biljnoj bazi kao što je kantarion te da li pravi pauze.
Čovek je na kalup napravljen jedino po bibliji pa čude ti kvazi stručnjaci koji za jednu situaciju imaju jedan odgovor a nisu ni muškog pola.

Otupljivanje kod muškarca počinje od 25-te, a čoveku se više ne drka.
Nije precizirao da li uzima sintetičke antidepresive ili na biljnoj bazi kao što je kantarion te da li pravi pauze.
Čovek je na kalup napravljen jedino po bibliji pa čude ti kvazi stručnjaci koji za jednu situaciju imaju jedan odgovor a nisu ni muškog pola.
Kad te muke skole:think:

Back