Problemi posle sexa

pa ne mogu da lazem...potrebno mi je opterecenje za dahtanje :heart:;)

Znam, ali gledaj to maštovito kao ja : npr. ti si sad za kompom, tu sam i ja, iza tebe sam, spuštam ruke na tvoja ramena, mazim te po kosi i vratu, kružim prstima oko tvojih dojki, mazim ti stomak, dolazim do medjunožja, prelazik preko butina, skidam ti gaćice, širim ti noge, ljubim ti vrat............:)

Znam, ali gledaj to maštovito kao ja : npr. ti si sad za kompom, tu sam i ja, iza tebe sam, spuštam ruke na tvoja ramena, mazim te po kosi i vratu, kružim prstima oko tvojih dojki, mazim ti stomak, dolazim do medjunožja, prelazik preko butina, skidam ti gaćice, širim ti noge, ljubim ti vrat............:)

Masta moze svasta,ali da me natera da dahcem moze samo dah na mom uvetu...topao,u kom osecam zelju,strast,potrebu,iskrenost i slobodu,pulsiranje i jos mnogo sto sta.

:eek: sad si me naterao da mislim...........:P

Ovako, gledam ja ovu moju nežnu temu o debelom k'urcu i udaji i vidim da nema problema što se tiče sexa ali vidim da se problemi šire fisionom explozijom, čim se dodirne pitanje braka i bračnih obaveza.
Zašto se bojite obaveza posle sexa, a samog sexa se ne bojite ( za oba pla važi isto pitanje ) ???

ja se vala ne vojim, onu sa kojom se seksam (vodim ljubav!) uvek posmatram kao osobu sa kojom cu provesti zivot tako da ja ne poznajem taj strah.

Back