Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
Obaveze tipa .. Zaljevat posadjeno ?
Pa bilo bi uredu rec prije neobaveznog parenja u cemu je stvar
Pa bilo bi uredu rec prije neobaveznog parenja u cemu je stvar

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne mogu da lazem...potrebno mi je opterecenje za dahtanje![]()
Znam, ali gledaj to maštovito kao ja : npr. ti si sad za kompom, tu sam i ja, iza tebe sam, spuštam ruke na tvoja ramena, mazim te po kosi i vratu, kružim prstima oko tvojih dojki, mazim ti stomak, dolazim do medjunožja, prelazik preko butina, skidam ti gaćice, širim ti noge, ljubim ti vrat............![]()
Znam, ali gledaj to maštovito kao ja : npr. ti si sad za kompom, tu sam i ja, iza tebe sam, spuštam ruke na tvoja ramena, mazim te po kosi i vratu, kružim prstima oko tvojih dojki, mazim ti stomak, dolazim do medjunožja, prelazik preko butina, skidam ti gaćice, širim ti noge, ljubim ti vrat............![]()
Masta moze svasta,ali da me natera da dahcem moze samo dah na mom uvetu...topao,u kom osecam zelju,strast,potrebu,iskrenost i slobodu,pulsiranje i jos mnogo sto sta.
sad si me naterao da mislim...........
![]()
Ovako, gledam ja ovu moju nežnu temu o debelom k'urcu i udaji i vidim da nema problema što se tiče sexa ali vidim da se problemi šire fisionom explozijom, čim se dodirne pitanje braka i bračnih obaveza.
Zašto se bojite obaveza posle sexa, a samog sexa se ne bojite ( za oba pla važi isto pitanje ) ???
jes..a ja svakog mushakrca posmatram kao potencijalnog alfa muzzjaka