Quantcast

Problemi, dileme i saveti

jetzaa

Zainteresovan član
Poruka
371
Ok, hvala puno na odgovorima Soledad i Aruena, videću šta da uradim, inače imam muškatle i petunije na terasi, muškatle će na zimski san tako od novembra jer su još u cvetu zbog ovog lepog vremena... nešto mi došlo da i zimi imam neko cveće umesto što sklonim sve, ali videću šta da uradim.
Hvala :)
 

jetzaa

Zainteresovan član
Poruka
371
Baš i meni su jako lepe, onako u onim loptastim žbunovima, ali ako traju/cvetaju samo do novembra, decembra, onda ništa, preskočiću, jer i muškatle će da traju do tad.. a opet da zapatim nešto zimzeleno, šta bih posle na proleće i leto s tim, ipak najviše volim da se šareni neko cveće :)
Kad nemam neku veliku terasu pa da može i jare i pare :D nego ovo malo ćoše dva sa dva, ali nema veze nek i terasa malo kulira preko zime :cool:
 

<(o.O)>

Aktivan član
Poruka
1.236
Ljudi, pomagajte! Imala sam neke male crne vasi po biljkama i uspesno sam ih se resila jednim prskanjem sa nekim sredstvom iz poljop. apoteke, medjutim, posle ovih kisurina i hladnoce, maltene svo cvece, osim zimzelenog, a posebno bosiljak, dobilo je neke bele fleke po liscu. Nema paucine, nema nikakve skrame, te fleke su u samom liscu, ono kao da se uvija i raste valovito, ali raste, ne susi se i ne opada, mladice izbijaju najnormalnije, ali su kao ukovrdzane. Sta je to i kako da ga se resim?
 

soledad10

Veoma poznat
Poruka
14.230
Molim moderatora ako moze da pomogne ;)
Imam problema sa postvljnjem slika. Kad dodjem u fazu "objavite odgovor"tu se nacekam. I na ovom podforumu
i na ostalim. Izgubim mnogo vremena za postavljanje nekoliko slika. Ne znam da li je to samo moj problem ili i ostali imaju isti.
 

soledad10

Veoma poznat
Poruka
14.230
Bez obzira na broj slika. Tamo gde sam postabila više slika značii da nije bilo problema. Mislila sam da problem nastaje zbog slike ali konstatovala sam da nije to u pitanju. Dešava mi se da jednu istu sliku vrlo lako postavim na jednom profilu a na drugom moram postupak više puta da ponovim. Pozz. :bye:
 
Top