perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
Evo jedno pitanje .Passions posle cvetanja pojavilo se ovo .Dali je to seme ili treba da ga odkinem da bi ponovo cvetalo.Ovo je sad prvi put.
Pogledajte prilog 294660
Pogledajte prilog 294660
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

primljeno sve kznanju.
Ova tema i nije baš nešto "živa" al' ajde da pitam, možda dobijem odgovor do proleća
Elem... Ovog leta, prkos u žardinjerama su mi uništili poljski mravi. Okupirali su sve stabljike bile su bukvalno crne. Sve sam ih počupala i bacila. Ono što me zanima je sledeće...
Da li od semena koje je u žardinjerama sledeće godine neće biti ništa, jer su ostavljali larve (tj ne znam jel su ih ostavljali, ali su ga ždrali) pa da zemlju odma ošurim ili će sve biti normalno? Ima li išta od tog semena ili ću u proleće morati da ga sejem ponovo?
Ono što je zanimljivo, jedino je opstao prkos u žardinjeri u kojoj se nalazi i jedan mali neven. Da li je to slučajno ili je stvar u nevenu ne znam, ali ću sledećeg proleća i u ostale žardinjere da ubacim po jednu dve semenke nevena.
Hvala.

fobrodosli
)?
a za bozicnu zvezdu neki komentar
?![]()
Kupila sam nedavno mali božićni kaktus, pun cvjetnih pupova...kroz nekoliko dana listići su počeli otpadati, kao i cvjetovi...sad je ostao još samo jedan izdanak sa jednim cvijetom ali mi i on izgleda jadno. Ima li netko kakav pametan savjet?
i tetkinoj b zvezdi otpadaju listovi tako da kontam da je noromalno za ovo doba god...ili obe crkavajuXD