Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.013
Pece me glavic kada joj ga pokusam penetrirati u cmar. Dali bi trebalo pre penetracije cmar dildovati i namazati tecnoscu za bolju penetraciju jer mislim da bi mogao ozlediti glavic a i njoj je neugodno.
Ovi te skoro svi redom zajebavaju,mangupi su to..

Naucicu te jedan trik,realno je da ne mozes nositi uvek librifikante,ili kantarionovo ulje..
U analnom seksu moras biti majstor u slucajevima kad joj guza nije lepo razradjena..
Cesto ume da joj bude bolno i u slucajevima i kad ga vec primenjivala,a tek ga kad nije..

Prvo sto je nabitnije je da ima zena koje ga ne podnose u svakoj pozi pa je upitaj u kojoj ga zeli jer je taj bol i po nju jako iritantan.razlog je i njeno uzivanje jer i u analnom seksu moras dovesti zenu i do orgazma,u protivnom bi ispao sebican.
1)Pronadji joj pozu u kojoj ona oseti da moze da uziva i svrsi.
Ono najbitnije i moj stos je..da je pre svega lepo zadovoljis..
2) qaraj je gde se qara zena dok svrsava koliko joj prija..

S,tim ces dobiti i ribicu koja plavi,e tu ti je sansa..iskoristi zenu koja curi na sve strane tako sto ces krenuti u pohod neosvojene pecine.

Lagano provlacis glavic preko njene vlazne mackice tako sto ce ga ovlazis i i preko druge rupice tako sto ces ga tu blago pritiskati na ulazu u guzi..ponavljas vise puta sve dok ne steknes utisak da joj guza vec hvata deo glavica..pratis partnerku koja se nadrazuje jer joj u isto vreme mazis i mackicu sto je dodatno pali koja ce se i blago nabijati..kad joj lepo ovlazis anal
..i provalis da moze da prolazi glavic..onda joj ga stavis u mackici par puta da bi ga ceo ovlazio jer postoji mogucnost da i kad prodje glavic da posle bude jako bolno i ne uspevas dalje celog da joj ga gurnes..
nemoj da si zaboravan pa ti si opet usladi u mackici jer se brzo susi vec joj gurni glavic u guzu i lagano cm po cm bez vadjenja celog,vec nezno cm nazad,dva napred..i zamoli je da se nabode cela ne bi li ti malo olaksala..

Posle analnog seksa pod tus,uz obaveznu dezinfekciju alatke..i nemoj se zeznes da je kasnije naizmenicno qaras u obe jer zene to ne vole zbog svoje higijene,vec je dovedi i do orgazma dok si joj u guzi..da ti i to ne objasnim kako se radi

ps(povuci kozicu preko penisa sto vise napred kad joj ga prvi put gurnes ,to ce ti pomoci da uklizi kako treba.)
Probaj pa nam javi,nadam se da sam ti bio od pomoci..:-))
Poslednja izmena: