Pece me glavic kada joj ga pokusam penetrirati u cmar. Dali bi trebalo pre penetracije cmar dildovati i namazati tecnoscu za bolju penetraciju jer mislim da bi mogao ozlediti glavic a i njoj je neugodno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pece me glavic kada joj ga pokusam penetrirati u cmar. Dali bi trebalo pre penetracije cmar dildovati i namazati tecnoscu za bolju penetraciju jer mislim da bi mogao ozlediti glavic a i njoj je neugodno.
obim huh nista od analca
oblepi vićgla selotejpom i udri mile!![]()
I najlonsku kesu preko toga, da ne slajfuje selotejp.![]()
Kumo Strejka ne zajebavaj, vidis da pomazemo coveku da resi problem, kriticno je bre.![]()
uhvatila se za to J, m?![]()
To, to, da pukne kad ulazi, kao deca kad naduvaju tetrapak, pa ga stisnu.e a el da naduva kesu pa onda da zalepi?)))
- - - - - - - - - -
možž da šeta kao lampion onda)))
pa znash da sam ja uvek tu kad zapeti treba
dachoooo , znam te ko 'ticu jebalicu![]()