Noćas mi je sinulo!!! (ok, bilo je malo pivo, trava i to) Sad tačno znam zašto ne uspevam da se izrazim kako treba, ovde na forumu. A i ostalima, mislim. Kada razgovarate sa nekom osobom, pa je gledate u oči, pa gestikulacija, govor tela, boja glasa.. lako je. E da, ja vam čujem glasove (dobro, možda ne baš uvek), možda zato više volim ovde da pišem. Ja u razgovoru, uživo,neizostavno kolutam očima. Onda se zna kada se zezam, a kad sam ozbiljna(onda skupim obrve).
I kako da se precizno izrazim kad ne postoji smajli koji koluta očima????
A ja smajlije ozbiljno shvatam. Ne znam za vas, ali ja kad stavim onog što se valja od smeha, pa ja se stvarno valjam, a vi?
Ako stavim više tih, valjajućih, valjam se od smeha kroz više prostorija u kući..
A i drugi imaju problem, nema neki sa lepim prirodni, opuštenim osmehom(poput mog, jel) samo onaj što pokazuje zube i psiho.
A taj psiho smajli... Kad ga koriste.. Ja... Imam osećaj da sam u Hičkokovom filmu i one lutke od porcelana planiraju da me ubiju..
Ako ima neki odsek za izradu ili šta već smajlija, lepo bi bilo da se doda taj kolutačočiju. Ja bi ga koristila.. Ihaaj! Možda bi ga još neko koristio. A možda nekome nedostaje neki drugi, eto neka se jave, da organizujemo neku komisiju ili tako neki organ za smajlije.
Bilo bi manje nesporazuma? Da se pravilno kitimo smajlijima?
HRISTOS VASKRESE!
I kako da se precizno izrazim kad ne postoji smajli koji koluta očima????
A ja smajlije ozbiljno shvatam. Ne znam za vas, ali ja kad stavim onog što se valja od smeha, pa ja se stvarno valjam, a vi?
Ako stavim više tih, valjajućih, valjam se od smeha kroz više prostorija u kući..
A i drugi imaju problem, nema neki sa lepim prirodni, opuštenim osmehom(poput mog, jel) samo onaj što pokazuje zube i psiho.
A taj psiho smajli... Kad ga koriste.. Ja... Imam osećaj da sam u Hičkokovom filmu i one lutke od porcelana planiraju da me ubiju..
Ako ima neki odsek za izradu ili šta već smajlija, lepo bi bilo da se doda taj kolutačočiju. Ja bi ga koristila.. Ihaaj! Možda bi ga još neko koristio. A možda nekome nedostaje neki drugi, eto neka se jave, da organizujemo neku komisiju ili tako neki organ za smajlije.
Bilo bi manje nesporazuma? Da se pravilno kitimo smajlijima?
HRISTOS VASKRESE!