Elisa di Rivombrosa
Aktivan član
- Poruka
- 1.135
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da dignem ovu temu iz mrtvih, nikad se necu zasititi lepih momaka...a opet, dosta puta zaljubljivala sam se u neke koji uopste nisu po nekim merilima lepi. tako da, nije bas isto...
Po cijim merilima?
da budem iskrena, po svacijim. ali meni su bili lepi
Mislila sam da ce moja stast za lepim momcima splasnusti, ali nikako...i sada patim...patim jer ja nemam nekog lepog crnog momka. crnogorca bilo bi pozeljno.
bol ne jenjava.
Mislila sam da ce moja stast za lepim momcima splasnusti, ali nikako...i sada patim...patim jer ja nemam nekog lepog crnog momka. crnogorca bilo bi pozeljno.
bol ne jenjava.
Samokazni se i izbrisi se iz postojanja![]()
kako ne volim takve poput tebe. ljude koji zagovaraju samoubistvo u sustini, antipaticna si mi.
kako ne volim takve poput tebe. ljude koji zagovaraju samoubistvo u sustini, antipaticna si mi.
Ako imas heteroseksulane sklonisti uvek ce ti privlaciti neki tebi lepi momak.
Nema razloga da patis.
Samo sedi i razmisli kakvog bi momka zelela pored sebe i sta bi tog momka privuklo kod tebe.
kad ste na strani nekog takvog, nema potrebe ista vise reci.
bol ne jenjava.
bol ne jenjava.
bol ne jenjava.