Elisa di Rivombrosa
Aktivan član
- Poruka
- 1.135
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislila sam da ce moja stast za lepim momcima splasnusti, ali nikako...i sada patim...patim jer ja nemam nekog lepog crnog momka. crnogorca bilo bi pozeljno.
bol ne jenjava.
Mislila sam da ce moja stast za lepim momcima splasnusti, ali nikako...i sada patim...patim jer ja nemam nekog lepog crnog momka. crnogorca bilo bi pozeljno.
bol ne jenjava.
Evo ja se nudim ....
Ako imas heteroseksulane sklonisti uvek ce ti privlaciti neki tebi lepi momak.
Nema razloga da patis.
Samo sedi i razmisli kakvog bi momka zelela pored sebe i sta bi tog momka privuklo kod tebe.
duhovita sam, mnogi mi kazu da sam slatka...ja igram na te karte pa kud pukne.![]()
Treba ti jos neki kvalitet a nije na odmet ni da imate ista ili slicna interesovanja sto bi moglo da vam posluzi kao tema za razgovor ili da zajedno radite nesto.
za pocetak neka bude strast...a onda ce se valjda vremenom razviti nesto vise...
pa mislim, mozda ja lupetam, ali, neka ljubavna valjda. zaljubljenost, leptirici, svidjanje
to se oseca. u pitanju su osecanja
Pozuda?
Za pocetak...A kasnije ce biti valjda nesto drugo.
bol ne jenjava.
bol ne jenjava.
hoces da ti nadjemo crnogorca?
Trol ulazi u drugu fazu. Ovo je kao fight club
Šta tebe konkretno kvalifikuje, Mićane ?Evo ja se nudim ....
bol ne jenjava.
bol ne jenjava.