Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда зато што се за секс "спремате". ТЈ унапред договарате и он се дечко унервози.Ovako moj decko je nevin i ima problem takav da kad god trebamo da imamo sex on izgubi erekciju. Kako da resimo taj problem. Da li da idemo kod doktora i kod kog doktora da idemo?
Ovako moj decko je nevin i ima problem takav da kad god trebamo da imamo sex on izgubi erekciju. Kako da resimo taj problem. Da li da idemo kod doktora i kod kog doktora da idemo?
Ovako moj decko je nevin i ima problem takav da kad god trebamo da imamo sex on izgubi erekciju. Kako da resimo taj problem. Da li da idemo kod doktora i kod kog doktora da idemo?
interesantno, da je tema u obrnutom rodu jasno bi bilo da nije dovoljno opustena pa ce vremenom kad se opusti i drugarica da radi lepo
ali kad musko zataji onda odma kod lekara
muskarci nemaju osecanja oni su sex masine kojima alatka mora 24/7 da bude uspravna ....![]()
Sofijice,treba da znas da ovde pre mozes izazvati opstu sprdnju,nego da dobijes normalan odgovor.Ne opterecujte se,desice se kad se ne pripremate za to.
Zdravo dušo, zvala si me?
@Tema: Uzmi štapić od čika Kureta![]()
Kako bre brate pa problem je u tome što je on stalno nepripremljen...
stavi ga u usta, da vidis kako ce da odlepi![]()
interesantno, da je tema u obrnutom rodu jasno bi bilo da nije dovoljno opustena pa ce vremenom kad se opusti i drugarica da radi lepo
ali kad musko zataji onda odma kod lekara
muskarci nemaju osecanja oni su sex masine kojima alatka mora 24/7 da bude uspravna ....![]()
Damjane,bludni sine,zar i ti ?![]()
dabogda ti izrasla patka da vish kako e
inace...iznenadi ga...njegovog missim![]()
Кад није битно,нека прескоче секс и држе се за руке.samo reci da nije bitno i da ce sve biti ok i tako ce i biti