Problem!

• Začetnik teme Začetnik teme POMOZITE!!!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
P

POMOZITE!!!

Gost
U braku smo oko 6 godina,imamo jedno dete.oko cetiri godine se druzimo sa jednim prijateljima koji takodje imaju dete i u braku su koliko i mi.
Vec duze vreme "prijatelj" se veoma cudno ponasa prema meni,to jest pokusava da flertuje.
Da ne sirim pricu,ali ukratko:Bilo je kasno nasla sam se u njegovim kolima krenuo je da me doveze kuci,usput je napravio nekoliko krugova i caskali smo.
Pricao mi je o tome da mu se neka devojka nabacuje i da mu stalno salje poruke,posle se zalio na njegovu zenu kako nemaju nikakve odnose i da je prevario zbog toga.Tog trenutka sam zanemela,Priblizavali smo se mojoj kuci (posto sam rekla da moram da idem).Rekla sam da mu nevalja to i da nije dobro kad se inati.Stao je pred moju kucu i rekao da ne kazem muzu da smo se vozali.Pitao me je dali cu opet izaci sutra,gledao me je a oci su mu sijale,kao da je hteo da me poljubi.U tom trenutku sam izasla iz kola i rekla da dodju sutra(mislim porodicno)
Pravila sam se vise luda kao da neznam sta se desava,nisam to ocekivala,niti sam znala sta da mu kazem u tom trenutku sve se brzo desavalo.Sutradan se nismo videli nisu dosli,a ja stalno razmisljam o tome.Neznam sta je s time sto je rekao?
Da li sam dobro postupila?
Razmisljam o tome da mu kazem da bih zelela sa njim nasamo da popricam(O njegovom braku i o toj prevari i da mu dam doznanja da volim svog muza i da sam srecno udata)?
Sta vi mislite?

Naravno da si dobro postupila. Nek ti on prica price, ti budi na distanci, pravi se kao da ti prica najnormalnije stvari, nemoj biti uznemirena, a kad bude video da si mu nedostupna, odustace.
Nemoj da pricas nasamo sa njim. To ce mu mozda dati neke ideje. (ja sam imala slican problem kad sam jednom decku morala po hiljaditi put da objasnim da mi se ne svidja (dok smo pricali telefonom rekla sam mu to nekoliko puta, ali me on uvek pobedi na recima, pa sam odlucila da mu to kazem uzivo, jer on zanemi u mom prisustvu, i da ga se tako otarasim zauvek), otisli smo na Kalemegdan da mu to kazem, i rekla sam mu, on je rekao da je u redu, a zatim me proganjao jos mesec dana – kao, nece se on tako lako predati, ja nisam ni svesna da ga volim, on ce mi pomoci da shvatim… strasno je bilo, pravo mucenje) Dakle, ako mu budes predlozila razgovor, STA GOD da mu kazes – on ce protumaciti to ovako “ona misli o meni, razume moje signale (on ti nista konkretno nije rekao!), to znaci da i ona zeli isto”, a kad bude cuo da si srecno udata, pomislice “ma, daj, ona to samo tvrdi pazar, da ne bih pomislio da je laka zenska, ali i ona sigurno razmislja o prevari, vidim joj to u ocima”
Savet – cuti, proci ce samo od sebe kad on bude video da si hladna! Budi hladna… i izbegavaj ga, nemoj da te on vozi, ne daj mu priliku da budete sami.
Ako postane nepodnosljiv, reci muzu, pa proredite vidjanja sa tom porodicom.

Ma batali ubedjivanje,sta te briga sto on vara svoju zenu,njihov brak,njihovi problemi.Ti gledaj svoj zivot i svoju porodicu.
Iskuliraj ga,pravi se blesava u fazonu nisam ja odavde,ne znam sta pricas i gotovo,ako bude napadan podeli to sa svojim suprugom.

Back