problem spajanja pojacala sa kompom.

OvajOnaj

Elita
Poruka
15.848
Imam neko do jaja pojacalo marke yamaha u kombinaciji sa 4 sony-jeva zvucnika od po 180W odbija malter sa zidova, radi savrseno
ali imam problem, kad ugasim komp a pojacalo ostane upaljeno zvucnici zuje-bruje kao da ima neke smetnje...
ja sam prikljucio to sve, ali nisam imao original kablove pa sam to sekao i spajao.... iz kompa je ono standardno zeleno(kao za slusalice) a u pojacalo ono crveno i belo (kao na muzickim linijama) pa sad ne znam da li sam to dobro prikopcao? I da l moze bez tih smetnji?

.. klasičan brum, kao da je zveknulo na masu, bojim se da ćeš jako teško rešiti problem, ja s'tim "živim", već, dvadeset godina... i moram da ustajem da ugasim pojačalo, jer brum može da bude toliko jak da ne može da se spava... ma konj ga 'ebe, bitno je da nema bruma dok svira!!

.. klasičan brum, kao da je zveknulo na masu, bojim se da ćeš jako teško rešiti problem, ja s'tim "živim", već, dvadeset godina... i moram da ustajem da ugasim pojačalo, jer brum može da bude toliko jak da ne može da se spava... ma konj ga 'ebe, bitno je da nema bruma dok svira!!

ne kontam to za masu , sta kako? Probao sam i na liniji koja nema toga, ali isti problem, E to sto kazes dok svira, sve lepo, al kad 'ocu spavam *****nje... a inace me boli tuki za taj brum, ako nece nista da crkne :mrgreen:

Ne znam sta je taj brum i ta cuda. Ali sto kazete ne mogu da spavam ako je upaljen. Mislim da sam dobro spojio(malo se razumem u elektriku), ali sto rece, malo su duzi kablovi (ukupno 3M) pa mozda to stvara probleme. Kad spojim CD Player ili radio, nema tog zujanja-brujanja. Inace gasim pojacalo, ali me zanima, jel moze od tog bruma nesto da crkne?

Poslednja izmena:

Back