zelenooka
Domaćin
- Poruka
- 3.958
mravojedi:Istaslacili smo se i svako na svoju stranu.
A jel bar sex bio dobar kad su te tolike muke snašle posle?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mravojedi:Istaslacili smo se i svako na svoju stranu.
Eto jednom i ti i ja da se slozimo oko necega....Hvala Bogusinnke:
Toooooooooo Samantha, bice od tebe nesto jednog dana
Pipi Langstrumpf:Mravojed se ne sali. Situacija je ozbijna. Batine ti ne ginu. Od komsije,komsinice,zene,njenih prijateljica,komsinicinih prijateljica,komsijinog kuma... Sad nema povlacenja! Najbolje je da povalis jos najmanje dve komsinice. Pa kad sve sve otkrije, ti ih lepo sve optuzi da lazu,jer nisi ti bas takav 'ebac-fizikalac vec posteno volis svoju zenu koja moze da potvrdi da nisi bas takav 'ebac. A ove druge tri ce misliti svaka da ove druge dve lazu jer nisi lud da skaces na takve grobove pored njih zivih. A onda ce svi da se pokolju medjusobno i zaborave na tebe. Vazno je da i tad ne prestanes da odradjujes SVE komsinice, inace ode mas' u propas'.
blesica:mravojed-jebojed! e bato posle je.... nema kajanja,budi glup pa reci zeni, ko zna mozda i taj komsija opasni djora tvoju.lol. SORRY neukusna sala,moj savet batali komsinicu ali tako sto ces je maksimalno maltretirati u situacijama kada ona nije u mogucnosti izjavi joj ljubav. Meni bi sigurno dosadio a ako neuspe sta da ti kazem ,seli se !!!![]()
I posle nema više komšiluka...samo rodbinaprebrzo obogaćen:To i ja kažem sve redom pa dokle se stigne..
Ne. Batine mu ne ginu ako torba samo jednu komsinicu. Mora vise da torba, u tome je poenta. Blago njemu...sinnke:E sta ti je ljubomora. Tebi je sad krivo sto mravojed torba ko lud, a ti ne mozes tako pa mu zelis batine.![]()
Eto identicna stvar je i samnom...sinnke ne ginu ti batinesinnke:E sta ti je ljubomora. Tebi je sad krivo sto mravojed torba ko lud, a ti ne mozes tako pa mu zelis batine.![]()
Ljudi desilo mi se ono sto nije trebalo.
Naime, istaslacio sam komsinicu, misleci da ce to biti jednokratna avantura u kojoj ce posle toga biti sve po starom, medjutim ona trazi od mene da to stalno bude, sto je preterano, niti imam vremena i zena ce me provaliti. Muz joj je jako opasan i bojim se da bi me ubio ako sazna.
Da li je neko imao iskustva u tome, da mi kaze kako da je se otkacim. Pomaze li da brzo svrsim i pravim se da ne mogu?