Ova mi slika izadje nekad dok palim racunar. Pise da kao neki hardver nije lepoprikacen. Kad udjem u safe mod ili u win xp, sve je normalno. Samo sa 7-icom ume da zeza. Do cega je to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I pretpostavljao sam da moze imati neke veze sa tim. Imam usb zvucnu karticu. Na nju kacim zvucnik a nekad i mikrofon od kamere. Znaci da ne kacim kameru, a usb da ostavim kako jeste?
Sta je smesno? Reci da se i ja smejem...
To se zove "plavi ekran".Pogledajte prilog 304508
Ova mi slika izadje nekad dok palim racunar. Pise da kao neki hardver nije lepoprikacen. Kad udjem u safe mod ili u win xp, sve je normalno. Samo sa 7-icom ume da zeza. Do cega je to?

Pa deinstaliraj te drajvere, restartuj računar i instaliraj nove....Ako kažeš da ih je Windows sam instalirao, onda neka znaš da se mogu i ti drajveri deinstalirati...samo malo proguglaj...

To se zove "plavi ekran".
E, kad god se pojavi plavi ekran, onda reinstaliraš sistem. Svaki pokušaj popravke i da uspe, ne valja i netraje dugo.
Skinuo sam ovaj tvoj program, i naslo mi je hiljadu kuraca, za svaki plavi ekran po jedan. Nije bukvalno tako, neki se ponavljaju vise puta. I sad ja treba jedno po jedno da resavam...
U čemu je problem ako imaš ključ za Win?
Ccccc....Pa, mogu i ja da skinem i narezem, ali pretpostavljam da mogu da ga reinstaliram samo sa originalnim cd-om, a ne sa falsifikatom... Ko ti je rekao da imam kljuc. Nemam nista, samo mi je originalna verzija instalirana. Nit sam je ja instalirao, niti sam znao da je original kad sam uzimao, tek sam kasnije provalio, nisam ni pomislajo da moze biti original![]()