problem sa win 7

gepard393

Zainteresovan član
Poruka
159
DSC_0064.jpg

Ova mi slika izadje nekad dok palim racunar. Pise da kao neki hardver nije lepoprikacen. Kad udjem u safe mod ili u win xp, sve je normalno. Samo sa 7-icom ume da zeza. Do cega je to?

Pazi ovako. Imam kameru, ona ima usb prikljucak koji kacim direktno na komp i ima jedan prikljucak kao od slusalica za telefon izgleda. To je od mikrofona koji je ugradjen u kameri. E taj prikljucak ubacujem u usb zvucnu karticu. U tu zvucnu karticu ubacujem isti takav prikljucak od zvucnika. Nadam se da sam sad bio malo jasniji!

A gde bi mogli biti drajveri od kamere. Kako da ih nadjem i izbrisem?

I jos nesto sto sam zaboravio reci. Kad god idem na startup repair, ono kad zavrsi pokaze mi izvestaj gde u jednom delu pise Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\092113-25272-01.dmp
C:\Users\PC-2013-WIN7\AppData\Local\Temp\WER-37097-0.sysdata.xml
"
Ne stoji uvek isti fajl, ali uvek ima ovo wer ispred. Sta mislis, da ja pobrisem ceo taj folder za svaki slucaj?

Pogledajte prilog 304508

Ova mi slika izadje nekad dok palim racunar. Pise da kao neki hardver nije lepoprikacen. Kad udjem u safe mod ili u win xp, sve je normalno. Samo sa 7-icom ume da zeza. Do cega je to?
To se zove "plavi ekran".

E, kad god se pojavi plavi ekran, onda reinstaliraš sistem. Svaki pokušaj popravke i da uspe, ne valja i netraje dugo.

Jasno sad? :lol:

PS

Smejem se savetodavcima. Osim PaziŠtaČiniš. :lol:

Pa deinstaliraj te drajvere, restartuj računar i instaliraj nove....Ako kažeš da ih je Windows sam instalirao, onda neka znaš da se mogu i ti drajveri deinstalirati...samo malo proguglaj...

Nmg da reinstaliram jer nemam cd... Proguglao sam to za nekoriscene drajvere. Upravo sam ih sve pobrisao posto nzm koji je tacno za kameru, svima pise isto. Nadam se da ce upaliti:)

E, sad si mi jebó kevu:) Skinuo sam ovaj tvoj program, i naslo mi je hiljadu kuraca, za svaki plavi ekran po jedan. Nije bukvalno tako, neki se ponavljaju vise puta. I sad ja treba jedno po jedno da resavam...

Bice da je okruglo cose u pravu. Treba da reinstaliram kako znam i umem. Postavicu sada verovatno jedno glupo pitanje. Posto mi je win 7 original, a nemam cd, da li bi nekako ovima iz Majkrosofta mogao da trazim da mi posalju jedan ili da mi omoguce da skinem sa njihovog sajta npr. Sta rade oni koji kupe njihov proizvod, pa kasnije izgube cd ili ga ostete isl. Sigurno ima i takvih slucajeva!

Pa, mogu i ja da skinem i narezem, ali pretpostavljam da mogu da ga reinstaliram samo sa originalnim cd-om, a ne sa falsifikatom... Ko ti je rekao da imam kljuc. Nemam nista, samo mi je originalna verzija instalirana. Nit sam je ja instalirao, niti sam znao da je original kad sam uzimao, tek sam kasnije provalio, nisam ni pomislajo da moze biti original:)

Pa, mogu i ja da skinem i narezem, ali pretpostavljam da mogu da ga reinstaliram samo sa originalnim cd-om, a ne sa falsifikatom... Ko ti je rekao da imam kljuc. Nemam nista, samo mi je originalna verzija instalirana. Nit sam je ja instalirao, niti sam znao da je original kad sam uzimao, tek sam kasnije provalio, nisam ni pomislajo da moze biti original:)
Ccccc....

Pa nema Windows falsifikat, ima samo Windows sa ključem ili bez...

Ako možeš skini sa interneta, ako ne, traži od nekog boot CD...

Šta si se zamrsio kao pile u kučinu?:)

Tehnicki gledano, taj bez kljuca i jeste falsifikat. Ne mozes ti neciji cd kopirati bez njihovog odobrenja. To je po zakonu falsifikat i mozes da odgovaras za to... No, ne pricamo sad o tome. Znaci, ja ako napravim bootabilni cd i sa tim reinstaliram, hoce li mi ostati licenca ili ce mi traziti kljuc da ukucam.

Back