Problem sa visinom

voste06

Početnik
Poruka
1
Pozdrav svima, imam 18. god. Majka mi je visoka 177,178 a otac 179. Brat mi je oko 183. Ja sam 174-175cm od 14 godine, nisam porastao ni cm od tad. Postoji li mogucnost da dostignem nekih 180cm. Devojka mi je visoka 177cm pa mi to predstavlja neku vrstu kompleksa. Nagli rast sam imao sa nekih 12,13 godina kad sam tokom letnjeg raspusta porastao 6,7cm. Fizicki sam neaktivan, hranim se kako stignem, svaka preporuka je dobrodosla. Citao sam da sa 16-18god deca prestaju sa rastom, kao i da je moguce porasti i sa 20+ godina. Dajte mi neke predloge dok sam jos mlad, svaki savet ce mi znaciti.

Pozdrav svima, imam 18. god. Majka mi je visoka 177,178 a otac 179. Brat mi je oko 183. Ja sam 174-175cm od 14 godine, nisam porastao ni cm od tad. Postoji li mogucnost da dostignem nekih 180cm. Devojka mi je visoka 177cm pa mi to predstavlja neku vrstu kompleksa. Nagli rast sam imao sa nekih 12,13 godina kad sam tokom letnjeg raspusta porastao 6,7cm. Fizicki sam neaktivan, hranim se kako stignem, svaka preporuka je dobrodosla. Citao sam da sa 16-18god deca prestaju sa rastom, kao i da je moguce porasti i sa 20+ godina. Dajte mi neke predloge dok sam jos mlad, svaki savet ce mi znaciti.
Rast kod mušakaraca obicno prema lekarima traje do 21.godine, tako da ceš još da porasteš

Mozda si povukao neke gene od tvojih baka i deka tako da zavisi. Mada meni je to ok visina nema potreba da ti stvara kompleks bitno je da volis sebe kakav jesi. A i tvoja devojka te ocigledno voli cim joj tvoja visina ne smeta. Konkretno ponekad u zivotu nista ne moze da bude savrseno opustise. Ako ti za utehu i ja sam nisi od svog oca 3-4 cm konkretno visok sam 179 cm skoro 180 to mi je stvaralo problem pre a sad ne. Konkretno to je sve problem iz glave ne obazire se sta na netu pricaju o tome.

Back