Problem sa verifikacijom Yahoo maila - ima li ga iko osim mene?

Imam Gmail bez telefonskog broja.Imam na Win.10 Viber i on je sinhronizovan sa telefonom,a Gmail,nema veze.Microsoft je postao cudan poslednjih godina trazi sve vise podataka o osobi koja kreira nalog,ali sve to moze da se zaobidje kada se pazi na mravljenje mejla.I je uopste ne koristim net na telefonu.
Ma izgleda da je Google preuzeo Yahoo. Od tih pre mesec dana, prvo se pojavi na kompu (kad ukucam yahoo.com) nesto kao "da li prihvattate Gugl kolacice", pa me tek onda uputi na Yahoo mail. To do sada nije bilo, i izgleda da je tu caka. A onda mi Yahoo mail od tad trazi tu verifikaciju preko mobilnog, sto ne bi bio problem, ali ne volim sto mora aplikacija Whats app da se doda i da je koristim samo za to. Zloupotreba i zauzimanje prostora telefona.

Ma izgleda da je Google preuzeo Yahoo. Od tih pre mesec dana, prvo se pojavi na kompu (kad ukucam yahoo.com) nesto kao "da li prihvattate Gugl kolacice", pa me tek onda uputi na Yahoo mail. To do sada nije bilo, i izgleda da je tu caka. A onda mi Yahoo mail od tad trazi tu verifikaciju preko mobilnog, sto ne bi bio problem, ali ne volim sto mora aplikacija Whats app da se doda i da je koristim samo za to. Zloupotreba.
Treba da imas mogucnost da odbijes Gmail kolacice.Ne znam, ne mogu ti reci sigurno,ali stvarno odavno ne koristim Yahoo.Probaj Yandex,tu sigurno neces imati problema sa Google-om,jer je to ruski pretrazivac.Citao sam o njemu i kanim se da ga napravim.

Treba da imas mogucnost da odbijes Gmail kolacice.Ne znam, ne mogu ti reci sigurno,ali stvarno odavno ne koristim Yahoo.Probaj Yandex,tu sigurno neces imati problema sa Google-om,jer je to ruski pretrazivac.Citao sam o njemu i kanim se da ga napravim.
Hvala, to i radim. I od tad na jednom mailu mi ne trazi ili ne cesto verifikaciju, ali na ovom drugom, iako odbijam, ipak stalno trazi.

A na ruski pretrazivac nisam navikla, ja sam jedva savladala i Google, ako sam ga uopste savladala.

Kako ga koristiš kad ne mozes da se verifikujes?
Pa kazem, stavila sam taj Whats app na teelfon samo zarad verifikacije preko broja telefona, ali mi je sada problem jer sa njim ne mogu da pravim rezervnu kopiju podataka na Google nalogu na telefonu, jer mi trazi silna dopustenja za tu aplikaciju (kao nijedna druga sto ne trazi), i koja zato ne zelim da dam. Na stranu sto zauzima ogroman prostor a moj telefon je slab.

Hvala, to i radim. I od tad na jednom mailu mi ne trazi ili ne cesto verifikaciju, ali na ovom drugom, iako odbijam, ipak stalno trazi.

A na ruski pretrazivac nisam navikla, ja sam jedva savladala i Google, ako sam ga uopste savladala.
Kao sto sam napisao,mora da je to novo pravilo Microsofta.ne znam sto izbegavas Wats App.To je bolja aplikacija od Vibera,a isto je sve besplatno i razgovori,poruke i slanje i primanje videa i slika.

Nisam ni ja navikao na Yandex,ali se treba probati.Inace i na njemu mozes da odredis na kom jeziku ces da radis.Kazem ti citao sam o njemu,a nisam ga jos probao.

Ne mogu, iako znam da su ovo spijunske aplikacije, prema svemu ruskom imam jos vecu odbojnost, sto se tice interneta.
Ma to su price.mislis da su Yahoo i Google sigurni.Nisu ni malo.
Na telefonu je Andoid 11 valjda, a na kompu je Win 10. Cekaj da pogledam za telefon tacno.
Instaliraj Viber na Komp.kada ga pokrenes trazi ce ti broj telefona i treba da udjes na telefonu na Viber i u opcijama setings,udji i pronadji komandu Koda.Na kompu ce se pojaviti Kod,a ti samo telefonom ucitaj Kod i imaces Viber normalan sa sve kontaktima.Ne moras koristiti Viber na telefonu kada si na kompu.Ja ga imam na Win.10.Na Win.7 zezaju sa instalacijom i Microsoft trazi neke dodatne podatke,sto ja isto ne dam,pa mi je dovoljno da mi bude i na 10-ci.Pmaces onu sinhronizaciju,sto treba da kliknes i na telefonu i kompu.Instalacija zavrsena veoma brzo.Sada cu ti naci i starnicu odakle da skines.https://www.viber.com/en/download/

Ma to su price.mislis da su Yahoo i Google sigurni.Nisu ni malo.

Instaliraj Viber na Komp.kada ga pokrenes trazi ce ti broj telefona i treba da udjes na telefonu na Viber i u opcijama setings,udji i pronadji komandu Koda.Na kompu ce se pojaviti Kod,a ti samo telefonom ucitaj Kod i imaces Viber normalan sa sve kontaktima.Ne moras koristiti Viber na telefonu kada si na kompu.Ja ga imam na Win.10.Na Win.7 zezaju sa instalacijom i Microsoft trazi neke dodatne podatke,sto ja isto ne dam,pa mi je dovoljno da mi bude i na 10-ci.
A odakle si siguran da on isto samo bez tvoje izricite dozvole, ne koristi podatke sa kompa iako je Win 10?

Pa dobro, hvala, videcu, mene sve to u principu, i jos dodatno buljenje u ekran, zamara u zadnje vreme ozbiljno i gledam da ih se resim maximalno.
Mislim da ti je mnogo lakse dopisivati se na kompu,nego na telefonu.Sto se tice buljenja u ekran,pa to nam je danasnjica,pa i mi stariji ne mozemo bez toga.

Mislim da ti je mnogo lakse dopisivati se na kompu,nego na telefonu.Sto se tice buljenja u ekran,pa to nam je danasnjica,pa i mi stariji ne mozemo bez toga.
Ma u redu na komp pa i to zamara ali na telefon mi je "crno cudo". Niti mogu da se naviknem niti ga zelim osim za kratke razgovore. A sve vise i vise se ljudi upucuju bas na telefon, i meni je to uzas, dodje mi da ga bacim.

Na stranu sto te i Viber "uzima" (pa i Whats app bi, kakogod) kad hoce a ne kad ti hoces, pa to jos i dodatno zamara. SMS poruke me jedino ne zamaraju, kao i e-mail i to je to. Previse je uzaludne komunikacije.

Svakako, hvala..

Ma u redu na komp pa i to zamara ali na telefon mi je "crno cudo". Niti mogu da se naviknem niti ga zelim osim za kratke razgovore. A sve vise i vise se ljudi upucuju bas na telefon, i meni je to uzas, dodje mi da ga bacim.

Na stranu sto te i Viber "uzima" (pa i Whats app bi, kakogod) kad hoce a ne kad ti hoces, pa to jos i dodatno zamara. SMS poruke me jedino ne zamaraju, kao i e-mail i to je to. Previse je uzaludne komunikacije.

Svakako, hvala..
Takav sam i ja sa telefonom.Eto tek da ga imam.U penziji sam,retko me ko i zove.Nekada izadjem na instagram,da se dopisujem sa kolegama,ali je to retko.Dosta vise vremena provodim na kompu.Zena jos neki mesec radi,a ja kuci sam,sta cu.I kada me neko zovne,ili posalje poruku na Viber,na telefonu je za njega odredjena melodija.Nisam dirao nista,ona fabricka,ako sam na win.7,caskom predjem na 10-ku i javim se,ili uzvratim poruku.Taman koliko mi treba da osem do telefona,posto je in u kujni,a ja u sobi za kompom,tako se brzo i zamene Win.7 i Win.10 i stignem da se javim.Onda i ostanem na 10-ci.

Back