Problem sa verifikacijom Yahoo maila - ima li ga iko osim mene?

Kerkyra

Legenda
Poruka
58.675
U zadnjih mesec dana, Yahoo mi stalno trazi verifikaciju e-maila preko telefona. Medjutim, kad pritisnem opciju da posalju verifikacioni kod na moj telefon, njega nikako nema kroz obicne poruke, jedino hoce kroz Whats app ili kako se to vec zove, i sada moram da koristim tu aplikaciju, iako ne zelim i nikad ga nisam koristila. A vec postoji opcija verifikacija kroz obicne poruke "messages", i tada kod ne posalju.

Ima li neko ovaj problem konstantno kao ja?

možda zato što si njima međunarodni poziv?
Pa ako za toliko nisu sposobni i bogati, sto onda u opcijama postoji uopste ta mogucnost?

Screenshot 2024-10-28 at 06-56-31 Yahoo.png

U zadnjih mesec dana, Yahoo mi stalno trazi verifikaciju e-maila preko telefona. Medjutim, kad pritisnem opciju da posalju verifikacioni kod na moj telefon, njega nikako nema kroz obicne poruke, jedino hoce kroz Whats app ili kako se to vec zove, i sada moram da koristim tu aplikaciju, iako ne zelim i nikad ga nisam koristila. A vec postoji opcija verifikacija kroz obicne poruke "messages", i tada kod ne posalju.

Ima li neko ovaj problem konstantno kao ja?
Кад се улогујеш у мејл остави резервни мејл као верификацију.

Pa to mi se isto desava i na rezervnom mail-u. Medjusobno su zavisni i jedan na drugi upuceni.
Са резервног мејла препишеш код који ће ти послати због верификације.
Мора да ради, пробај тако.
Мењај шифру на резервном мејлу ако не можеш да уђеш.

Са резервног мејла препишеш код који ће ти послати због верификације.
Мора да ради, пробај тако.
Мењај шифру на резервном мејлу ако не можеш да уђеш.
Nece, probala sam, I za rezervni mail mi trazi isto, verifikaciju na (isti) broj telefona.

Мораш користити или телефон или Whatsapp. Нема друге, другачије не можеш ући у мејл.
Pa ja koristim telefon, ali na opciju "SMS" poruka ne stize. Jedino stize na taj Whats app, ali ja tu aplikaciju inace ne koristim, a morala sam da je instraliram samo zbog verifikacije i zauzima mi dosta potrebnog prostora.

Pa ja koristim telefon, ali na opciju "SMS" poruka ne stize. Jedino stize na taj Whats app, ali ja tu aplikaciju inace ne koristim, a morala sam da je instraliram samo zbog verifikacije i zauzima mi dosta potrebnog prostora.
Meне је тако масирао Facebook.
Yahoo редовно нуди SMS верификацију, не знам зашто је другачије код тебе.
Пробај за почетак преко Whatsappa, па га деинсталирај па пробај кад се улогујеш да пробаш да промениш метод верификације.

Meне је тако масирао Facebook.
Yahoo редовно нуди SMS верификацију, не знам зашто је другачије код тебе.
Пробај за почетак преко Whatsappa, па га деинсталирај па пробај кад се улогујеш да пробаш да промениш метод верификације.
Pa ne mogu, e-mailovi su zavisni jedan od drugoga i imaju medjudsobnu verifikaciju. Da otvaram 3. mail, mozda ce biti sumnjivo ili mi mozda Yahoo nece dozvoliti, niti imam vise brojeva. A preko SMS-a nece, ne salju kod, nego samo preko tog Whats appa, koji mi pak opet, koci pravljenje rezervne kopije podataka na Googlu i jednostavno ne treba mi.

Ali ja ne koristim mobilni najvecom vecinom, nego komp, i do sada mi nikad tako nije trazio.
Imam Gmail bez telefonskog broja.Imam na Win.10 Viber i on je sinhronizovan sa telefonom,a Gmail,nema veze.Microsoft je postao cudan poslednjih godina trazi sve vise podataka o osobi koja kreira nalog,ali sve to moze da se zaobidje kada se pazi na mravljenje mejla.I je uopste ne koristim net na telefonu.

Back