Quantcast

Problem sa tv-om

Poruka
24.001
Imam jedan cudan problem sa lg smart tv-om. Vec mi se jednom desavalo da se u donjem desnom uglu pojavi jedna bela linijca koja treperi i prosiri se skoro do polovine ekrana.
Blinkala je neko vreme, i vec sam se spremio da tv posaljem na popravku, kad posle odjednom radi bez problema.
Radilo je jedno 2 nedelje, kad sad opet se pojavila linijca koja blinka i slika malo treperi u tom delu, ali je sada linijca u krajnjem drugom uglu.
Da li neko ima predstavu o cemu se radi? Struja? Los panel?
 

jolemisa

Poznat
Moderator
Poruka
9.127
Sad radi normalno. Msm sta, ja posaljem panel u Madjarsku, oni ga ukljuce i vide da radi kako treba i rate mi ga nazad. Tv kupljen pre par meseci, glanc nov.
Zar nemaju neki svoj servis U Srbiji.Jesi li ga kupio direktno u madjarskoj ili u nekoj prodavnici kod nas.Akko je kod nas,onda je ta prodavnica duzna da obezbedi servis za proizvode koji se kupuju kod njih.Ako poznajes nekog ko dobro radi sa kompovima da ti to pogleda.Moze se desiti da neki otpornik zeza,ili nema dobar spoj,t.j. nije dobar lem.Ako je direktno iz madjarske,onda nema sta pametno da ti kazem,sem da kod nas nadjes dobrog servisera.Slikas i njemu,kao i nama i poneses mu sliku.Usput kazes da to nije stalno,vec povremeno.
 

Top