Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Имам 13. год. На рођењу ми се тестиси нису спустили у мошнице, али ни операцију нисам имао. Све је било у реду, сами су се спустили, али сам недавно закључио да ми понекад оду у стомак.Шта да радим?
Odeš kod lekara opšte prakse objasniš problem i daće ti uput kod urologa. Ne brini nije ništa strašno,kad ti ih odseku nećeš više imati taj problem....
Šalim se naravno
Имам 13. год. На рођењу ми се тестиси нису спустили у мошнице, али ни операцију нисам имао. Све је било у реду, сами су се спустили, али сам недавно закључио да ми понекад оду у стомак.Шта да радим?
To nije dobro , jer jaja trebaju da budu na nizoj temp od ostatka tela , tako da u tvom primjeru se moze desiti da postanes sterilan . Zato imas da su jaja odvojena od tela , da bi se ladila propisno. Obavezno kod doce