mix-master_05
Početnik
- Poruka
- 8
imam nepunih 15 godina.roditelji su mi rastavljeni, 4 godine sam bio kod mame i od leta 2010 sam presao zivjeti kod tate. dok sam ga posecivao vikendima i raspustima on je meni bio vise kao prijatelj nego tata jer mi nikad nije nista branio. od leta je trazio da dodjem ziveti kod njega i ici u srednju skolu na sto sam i pristao jer sam to oduvek i zelio. celo leto je bilo super ali od kad je pocela skola on se promenio. poceo mi je stalno govoriti uci uci uci... moram doci kuci do 22.00, vikendom i ako me pusti da izdjem smijem biti do 00.00 i on dodje po mene. kad sam mu rekao zasto je takav postao on kaze da je sad on odgovornij za mene i da se brine za mene. nedavno sam u skoli poceo bezati i pusio sam sa par drugova i uhvatio nas je profesor. jedan dan smo ja i drug zbog testa pobegli tj taj dan nismo ni dosli na nastavu. kad mi je tata dosao na informacije vidio je da nisam bio celi dan u skoli i rekao mu je razrednik da sam pusio. kad sam dosao kuci tata me je cekao i rekao da sam ga razocarao i uzeo je kajis i istukao me po nogama i dupetu i na kraju po dlanovima par puta. 2-3 dana nismo pricali i poceo je raspust i otisao sam kod mame. od tada nismo vise se ni culi ni pricali. kako se blizi kraj raspusta ja se trebam vratiti kod njega. ja njega volim istukao on mene ili ne. znam da nije ispravno to sto sam radio ali nije ni to sto me istukao, sad ne znam da li da ga nazovem i izvinem mu se ili da cekam da se on meni izvine i da dodje po mene. sa jedne strane se osecam kriv a sa druge strane je on kriv. mama o tome nista ne zna.... sta da radim? hvala vam unapred na savjetima