Imam P4 2.4GHz 250gb hdd,2GB RAM, OS Windows XP SP3 . Imao sam problem sa podizanjem sistema.Sistem se podigne do dela kada na ekranu pise Windows XP i ona plava crta sto se puni ,posle toga se pojavi samo crn ekran i tako stoji a lampica na monitoru pocne da blinka kao da nema signala. Uzeo sam instalacioni CD,podesio u BIOSu da bootuje prvo sa CDa i restartovao racunar. Dosao sam do opcije REPAIR i ukucao bootcfg /scan i izasao je br 1 C:/Windows. potom sam ukucao bootcfg /rebuild a posle toga fixboot (nisam bio siguran koju komandu treba da koristim pa sam upotrebio obe ) .Posle restarta pojavio mi se crn ekran i dobio sam da biram
1
Microsoft Windows XP Profesional
Kada kliknem na 1 sistem se podigne a kada izaberem drugu stavku sistem ne moze da se podigne.Imam samo jedan OS pod brojem 1!
Kako da zaobidjem ovu stranu sa izborom a da mi se automatski startuje sistem pod brojem 1?
1
Microsoft Windows XP Profesional
Kada kliknem na 1 sistem se podigne a kada izaberem drugu stavku sistem ne moze da se podigne.Imam samo jedan OS pod brojem 1!
Kako da zaobidjem ovu stranu sa izborom a da mi se automatski startuje sistem pod brojem 1?