Problem sa startom xp

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

sikeey

Početnik
Poruka
29
Imam P4 2.4GHz 250gb hdd,2GB RAM, OS Windows XP SP3 . Imao sam problem sa podizanjem sistema.Sistem se podigne do dela kada na ekranu pise Windows XP i ona plava crta sto se puni ,posle toga se pojavi samo crn ekran i tako stoji a lampica na monitoru pocne da blinka kao da nema signala. Uzeo sam instalacioni CD,podesio u BIOSu da bootuje prvo sa CDa i restartovao racunar. Dosao sam do opcije REPAIR i ukucao bootcfg /scan i izasao je br 1 C:/Windows. potom sam ukucao bootcfg /rebuild a posle toga fixboot (nisam bio siguran koju komandu treba da koristim pa sam upotrebio obe ) .Posle restarta pojavio mi se crn ekran i dobio sam da biram
1
Microsoft Windows XP Profesional

Kada kliknem na 1 sistem se podigne a kada izaberem drugu stavku sistem ne moze da se podigne.Imam samo jedan OS pod brojem 1!
Kako da zaobidjem ovu stranu sa izborom a da mi se automatski startuje sistem pod brojem 1?
 
... Kada kliknem na 1 sistem se podigne a kada izaberem drugu stavku sistem ne moze da se podigne.Imam samo jedan OS pod brojem 1!
Kako da zaobidjem ovu stranu sa izborom a da mi se automatski startuje sistem pod brojem 1?
А шта ти пише под ставком 2? Можда Windows Recovery Console?
Ако је то, ево ти конкретног упутства како да је уклониш из система и средиш boot.ini фајл > http://support.microsoft.com/kb/555032
 
Ne, ne piše Windows Recovery Console.
Stoji broj 1 a ispod njega Microsoft Windows XP Profesional
Meni racunar radi samo sam hteo da zaobidjem tu stranicu gde moram da odaberem .Kad dodjem kuci pokusacu da primenim ovo sto ste mi napisali pa cu Vam javiti rezultat.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top