Problem sa stampanjem.

^|Wolf|^

Zainteresovan član
Poruka
248
E ovako.
Imam stampac Hp Deskjet F2480.
Problem je pri stampanju bilo kog dokumenta sa indeksom stranice.
Evo nekog primera:
Slika dokumenta.
E sad kad ja probam da odstampam, on sve lepo odstampa ali indeks stranice ovo 2 samo pola broja ili uopste ni ne odstampa... To mi predstavlja ogroman problem, msm zasto da placam stampanje seminara, kad mogu i sam da odstamap, ali samo ta stranica i to nece ceo papir da mi odstampa normalno, uvek isece il broj ili tako nesto sto je na vrhu ili dnu stranice :( Pomozite molim vas.

Ako koristiš word, kada klikneš print, izbace se ona podešavanja. Tamo imaš veličina strane, i trebaš da staviš na fit(stao mi je mozak kako se piše. -.- )
I ja sam imao sa tim problema, pokrenuo štampanje od 40 strana, i ono mi pola strane na jedan list, pola na drugi, opalio me šlog kada sam video. :hahaha:
Javi se da li si uspeo.. Mada, možda ti neće odgovarati ni ako staviš fit, ali malo tamo čačkaj, sigurno je to problem.. Nije to tako samo kod worda, već uglavnom svugde.. Ali ti savetujem ako nisi preko worda, da tamo uradiš, najlakše možeš naći gde je problem. Javi se ako uspeš, ako ne pomoći ću ti. :)

Ako koristiš word, kada klikneš print, izbace se ona podešavanja. Tamo imaš veličina strane, i trebaš da staviš na fit(stao mi je mozak kako se piše. -.- )
I ja sam imao sa tim problema, pokrenuo štampanje od 40 strana, i ono mi pola strane na jedan list, pola na drugi, opalio me šlog kada sam video. :hahaha:
Javi se da li si uspeo.. Mada, možda ti neće odgovarati ni ako staviš fit, ali malo tamo čačkaj, sigurno je to problem.. Nije to tako samo kod worda, već uglavnom svugde.. Ali ti savetujem ako nisi preko worda, da tamo uradiš, najlakše možeš naći gde je problem. Javi se ako uspeš, ako ne pomoći ću ti. :)

Evo sta pise u opcije za stampanje, nigde nisam nasao Fit. Sve sam pretrazio. Da ne znas mozda kako da namestim dok radim dokument da su mi margine namestene kao za A4 format papira, mozda je to problem... :(

imam matricni stampac Tally T2024 /9,dok sam bila na pak3 radio je sa driverom od Generic /9,e sad posle prob.sa sistemom imam pak2 i nece vise de radi, stampa sve duplo ili upola,zna li neko gde mogu naci driver?

Back