Problem sa sobama na krstarici

Poruka
4.292
Imam skriptu za mirc i do juce sam sa njom sve lepo ulazio na chat krstarice medjutim danas imam problem. Naime ja lepo udjem na chat krstarice ali kad trebam da izlistam sobe nista se ne desava jer mi ne prikazuje sobe. Da li su mi ti sa krstarice, neki operateri, poslali neku smicalicu i zablokirali skriptu, posto su me par puta pre toga banovali ali su mi sve lepo i uredno vracali ulaz. Sada su skinuli ban ali eto nekako su me opet zeznuli. Ali nisu me zeznuli preko moje IP adrese vec preko skripte jer kad udjem i preko proxy adrese ista stvar, znaci udjem, krstarica na svoj konto stavi moju posetu ali ja ne mogu da izlistam chat sobe i da udjem u neku sobu, znaci dzaba sam uso sto se mene tice. Takodje sam i reinstalirao skriptu i opet isto. Skinuo sam drugu skriptu i opet isto. Jedino sto meni sad pada na pamet je da formatiram hard i ponovo da instaliram vindouz jer tako mogu da izbrisem njihovu zezalicu koju su mi poslali. Medjutim iskreno mrzime da se majem oko toga jer je poso ogroman (4 do 5 sati posla). Zato da li neko zna u cemu je problem i kako da ovo resim a da ne brisem hard???
 
Nemoj da formatiraš hard disk. Nemoj više da reinstaliraš scriptu. Nemoj da koristiš ddruge scripte - sa tom je sve u redu. "Listanje" soba izvršavaš komandom:
Kod:
/list
Ako to ne radi, pogledaj svoj PING! Znači da si mnogo u lagu. To je vreme između kog ti ukucaš poruku, i ostali je vide... Koju internet konekciju koristiš?
 

Back
Top