Problem sa snimanjem Leadtek TV

nenadk15

Zainteresovan član
Poruka
106
Eto poslusah vas kolega sa net-a i kupih Leadtek Winfast expert TV+FM karticu, i pocese problemi:
1. posto imam kablovsku tel., prilikom pronalazenja kanala, pronadje mi sve kanale, a posle nece da mi prikazuje valjda one satelitske. To i mogu da oprostim ovoj kartici, ali
2. probam da snimam TV ili radio program i ne snima mi zvuk. U audiodevice prijavljuje mi Realtek AC97 audio (to je moja integrisana sound na ploci MSI K7N2 Delta2), audio-out control line: Line-in, Audio Recordin line: Line-in.
Sta da radim?

Meni radi savrseno.
Cekiraj u setupu sve kanale koje zelis da gledas ili ih pretvori u favorite, ne secam se najbolje...mislim da onda lista samo favorite kanale ili samo cekirane...ne znam kako bese tacno.

Ja kad god imam problem users manual ga resi, veruj mi. Samo sto vecina ljudi to ne cita.

U zavisnosti od zvucne karte negde teba da stoj Line negde Aux a negde cak CD Player probaj sve opcije i nacices sigurno
sto se tice prijema signala mors da naznaci TV sorc: Antena ili Cable ni to nije problem naravno kad je budes naucio bices prezadovoljan jel za te pare nemas bolju sigurno.

Back