problem sa slikom na monitoru

USS Voyager

Zainteresovan član
Poruka
466
prvo konfa..
maticna:nforce 520
procesor:amd athlon 4600+ dualac
grafulja:gforce 73000gt 128 ddr3

evo ovako..
racunar radi normalno kad se upali..
ali.
pri podizanju sistema win7 64-bit..
pri welcome screen..
monitor se zatamni na sekund..
kad se sistem podigne..
o5 se zatamni na sekund..
posle toga racunar radi normalno

sta sam ja radio?
bili su stari driveri kad se to pocelo desavati..
skinuo sam sa nvidia sajta najnovije i instalirao..
ne vredi..
o5 se isto desava..
isao sam ponovo na driver roll back opciju.
ne pomaze..
znaci treperi monitor i sa novim i sa starim driverima

ako neko zna..
molim odgovor sto pre

p.s.
odprilike se to pocelo desavati kad je na tom racunaru menjan procesor..
pre ovog 4600+ je bio amd athlon 5000+
 

Angel4U

Buduća legenda
Banovan
Poruka
36.702
Koji ti je monitor CRT ili LCD ??
Pregledaj kablove i konektore na monitoru i Grafickoj karti
Kod mene je prekidala slika zbog loseg kvaliteta kontakata istih ;P
A moguce je da imas pad napona u kuci ili je monitor pokvaren ili graficka nije dobro postavljena u PC ...proveri sve konektore, da li pri dodirivanju istih monitor gubi-dobija sliku lool ;-)
 

PKT

Ističe se
Poruka
2.066
Možda pomogne, a možda i neće. A najvjerovatnije neće.

Prvo pokušaj sa drugim monitorom. Ako nije do monitora pokreni računar u safe mode. Ako imaš integrisanu grafičku pogledaj kako s njom radi. Ako ne posudi od nekog karticu ili ti probaj svoju karticu u nečijem računaru.
 

Top