Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 101.441
Stavi ga sada na ultra slow chargeZato me i koči da prepustim telefon u njihove šake,videću kad stigne novi Update ,pa cu javiti

Stavi ga sada na ultra slow chargeZato me i koči da prepustim telefon u njihove šake,videću kad stigne novi Update ,pa cu javiti
E to nisam,strah me je da ga pustim da se isprazni,sta ako posle ne moze da se upaliJesi li probao da koristis telefon dok se ne ugasi,pa onda probaj da punis.Cudno desavanje.
Najnizi procenat do kojeg mi je bio je 2% ,skroz okej drzi baterija,jutros sam ga skinuo sa punjaca na 84% u 08h aktivno ga koristim na 4g mrezi,instagram ,ovde ,sad imam 48% ,izdrzace do 00h uvece ,samo me kolje sto se puni predugo i presporoE to nisam,strah me je da ga pustim da se isprazni,sta ako posle ne moze da se upali
Pokušaću i to,ako me nema,znate sta je 😂ne bi trebalo da bude problema.Baterija se najbolje puni kada je prazna.
Pa kako drugačije,da se nerviram i da nece da se puni u debelom sam minusu,ovako osmehom vagam na nuli 😂😂bitno je da pozitivan ulazis u avanturu
![]()
Nemam nista na telefonu ,skroz je go 😂Nemoj tako,pa nije jedan telefon vredniji od tebe samog.jel imas slucajno silikonsku masku na telefonu,ako je imas skini i probaj punjenje.Ja imam tih problema,ne mogu Teslu da punim ako ne skinem masku,dok na kablic sa kompa moze i sa maskom.Valjda konektori nemaju dovoljnu duzinu,pa ne moze da se puni i nema dobar kontakt.I umesto da sepuni baterija ide unazad i to dosta brze nego normalno.
Napon baterije je ok za 40 i nesto % ...Sve gore i gore