Problem sa ps3 stalni system update

Zaraki_Kenpaci

Početnik
Poruka
4
Pozdrav svima. Imam pitanje u vezi ps3 neznam kako da ga resim jer se nerazumem u programe i racunare znam samo osnovno da pretrazujem internet da saljem poruke i tome slicno. Kupio sam nedavno posle 10 meseci svoju trecu igru za ps3 gran turismo 5 academy edition i nisam mogao da je pokrenem jer je trazila apdejt. Moja verzija sistema je bila 3.6 i krenuo sam da skidam apdejt 4.41 medjutim u toku skidanja kada je doslo do 14% nestao mi je vajlres internet i pojavila mi se poruka an error occured during the update operation (8002F14E). Kada mi je posle dosao internet ta poruka je stajala narednih 4sata apdejt se nije nastavio niti sam ja mogao da ga ponistim pa da pocnem iz pocetka takodje i gejm pad vise nije reagovao kruzic, kocka, start... Ugasio sam ps3 i otada svaki put kada upalim ps3 umesto normalnog menija sa slikama, videom, i ostalim ikonicama javlja se system update i ide ocitavanje do 14% i javlja se poruka (8002F14E). Probao sam da restartujem sistem da drzim dugme za paljenje pa da cekam da se cuje dva puta pistanje, ali nevredi umesto da se pojavi na ekranu da povezem gem pad i one opcije za restart(to sam procitao i pogledao video na you tube) meni i dalje se javlja system update ocitavanje. Sada ja neznam da li mi je crkao ps3, da li to uopste moze da se popravi? Ako moze da se popravi da li neko zna kako da to ispravim ili da mi kaze najjeftiniji moguci servis u Beogradu gde bih ja otisao za jedno nadam se mesec dana pre nemogu jer sam i ovu igricu jedva dobio. Ps3 je slim sa 120gb i bila je verzija 3.6 od pozadi ima nalepnica i pise serial:02-27456873-1772938-CECH-2504A neznam da li to sta znaci. Ako neko zna voleo bih da mi pomogne.

Back