Problem sa MKV fajlovima

Maka.car

Početnik
Poruka
36
Ljudi imam problem sa MKV fajlovima, probao sam većinu plejera-Gom, VLC, Media Player Clasic, Real Player.... i u svim situacijama kada pustim MKV fajl, dešava se ista ili slična sitacija. Na VlC plejeru slika počne i odmah stane, dok zvuk ide, na GOM je usporena sa kašnjenjem zvuka, na Medi Playeru secka. Instalirao sam Matroshka kodeke, a pre toga sam imao Klite mega kodek pak, a pokušao sam i sa XP kodecima, ali uvek je slična situacija. Nije mi neka mašina, AMD Athlon 2800+, Ati Radeon 9550 i 1Gb RAM, ali bi trebalo da radi i na ovu konfiguraciju!? Ne znam više šta da pokušam, osim ovoga, pooooomoooć!!!!z:(z:(:worth::worth::dash::dash:

Poslednja izmena:
Kao prvo povecaj Page file (virtual memory) za 1Gb .. ta memorija se koristi za editovanje video sadrzaja ;P
2. defragment memory
moguce da ti je taj MKV fajl pokvaren ..probaj neki drugi sa manjom velicinom da pustis ;))

Javi mi ;)

Procesor ti je slab ili imas neki virus koji vuce CPU

Pusti fajl opet i otvori "Task Manager" i pogledaj kolika je potrosnja CPU-a % i koji programi-servisi koriste CPU.

Isto pogledaj i za memoriju, da nije cela u upotrebi...

To moze usporiti sistem ;(

Postavi screenshot ovde ako mozes od "Task Manager" lol

Процесор сигурно није слаб али је могуће да нешто друго оптерећује процесор. Могуће је да је узрок и конфликт самих кодека пошто је инсталирано све и свашта, а питање је да ли претходно уклоњено. И као треће, можда и сам фајл није исправан.

Ja sam jednom imao neki virus i cak nisam mogao da slusam muziku u WM player-u zvuk se kocio ..kao da secka ...moguce da on ima isti virus lol

Moj ti je savet reinstaliraj Windows i prvo instaliraj antivirus onda sve ostalo ;-)

Ja sam jednom imao neki virus i cak nisam mogao da slusam muziku u WM player-u zvuk se kocio ..kao da secka ...moguce da on ima isti virus lol

Moj ti je savet reinstaliraj Windows i prvo instaliraj antivirus onda sve ostalo ;-)
Па колико ја видим он има више проблем са сликом, док је тебе звук зезао, тако да сигурно није "исти вирус"... можда је његов "брат близанац". :hahaha1:

Ti si dobro prošao, i ja sam jednom imao virus, ne da nisam mogao da slušam muziku sa WM player-om (niti sa ijednim drugim) nego mi uopšte nije bilo do muzike... temperatura, pa glava odvaljuje, ne možeš ništa jesti, a kad nešto pojedeš...
Ma kakav crni reinstal
Nedelju dana jeo samo tost i pio neke čajeve i nestalo kao rukom odnešeno... čas posla :mrgreen:

Back