Problem sa migrantima na severu Srbije - Do kada ce Srbija biti sanitarni koridor i mesto skupljanja i zadrzavanja migranata?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
27.740
...

Autorska na temu sve vecih i cescih problema sa migrantima pre svega na severu Srbije tj u zoni Subotice i Palića...gde migranti ne samo da ilegalno se grupisu vec su i naoruzani...

PUCNJAVA NA PALIĆU: U žestokom vatrenom obračunu jedna osoba RANJENA

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4213746/pucnjava-na-palicu-jedna-osoba-ranjena

Predsednik AVtihrist (zna ga @Jugoslav Čvarak ) se cak u Mađarskoj hvalio kako je spasio EU... time sto je tolike migrante zadrzao u Srbiji...

Ja bi ga sad zamolio da u šumama iznad Subotice sagradi sebi kuću i tu živi 😊
Slobodno nek posadi uokolo i vinograde i vutrograde i neka dovede i @Jugoslav Čvarak -a i neka tu zive :maca:

...

Sukob migranata na Paliću, jedna osoba životno ugrožena​

1687010700-1687009486-subotica-migranti-kombo-660x371.jpg
Dragan Mujan/Nova.rs/MUP

Tokom prepodneva došlo je do sukoba među stranim državljanima u pansionu na Paliću. Građani koji žive u okolini pansiona navode da su čuli pucanj. Jedna osoba smeštena je u bolnicu i životno je ugrožena.

Na Paliću je oko 9.30 časova došlo do sukoba među stranim državljanima koji su smešteni u pansionu u Ulici Lajoša Košuta, javlja dopisnik RTS-a iz Subotice.

Zaplenjene automatske puške i municija, policija traži migrante kod Subotice

Gradonačelnik Subotice: Građani su bezbedni, samo ne pomažite migrantima

Prema prvim informacijama, jedan stranac je nakon sukoba smešten u subotičku bolnicu i životno je ugrožen.

Građani koji žive u okolini pansiona navode da su čuli verbalnu raspravu i pucanj.
Uviđaj je u toku.
Kako prenosi portal Subotica.com, jedna Subotičanka koja sa porodicom živi u ovom inače mirnom i uređenom delu prigradskog naselja kaže da čuju pucanjavu s vremena na vreme, ali da se u većini slučajeva činilo daleko od njihovih kuća, u šumskom i slabije naseljenom delu Palića i Subotice, međutim da se sve češće ovakve situacije ponavljaju sa, reklo bi se, lokacija bliže njima.
„U sred bela dana čujemo pucnjavu, tu ima jedna kuća za koju sumnjamo da je stecište migranata, u kojoj se zadržavaju migranti, ali kada god smo zvali policiju rečeno nam je da su to legalni migranti“, kaže ona za Subotica.com.

Dodaje da se boje za bezbednost dece, „ovaj kraj je miran, ima puno druge dece, imali smo i ranije te grupe, ali nije bilo pucanja. Evo sada gledam s prozora čovek ranjen, na engleskom zapomaže „Help, help“, zvali smo policiju, relativno brzo su došli zajedno sa hitnom pomoći“.

...

Autorska na temu sve vecih i cescih problema sa migrantima pre svega na severu Srbije tj u zoni Subotice i Palića...gde migranti ne samo da ilegalno se grupisu vec su i naoruzani...

PUCNJAVA NA PALIĆU: U žestokom vatrenom obračunu jedna osoba RANJENA​

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4213746/pucnjava-na-palicu-jedna-osoba-ranjena

Predsednik AVtihrist (zna ga @Jugoslav Čvarak ) se cak u Mađarskoj hvalio kako je spasio EU... time sto je tolike migrante zadrzao u Srbiji...

Slobodno nek posadi uokolo i vinograde i vutrograde i neka dovede i @Jugoslav Čvarak -a i neka tu zive :maca:

...

Bez brige, taj problem će isto uskoro biti rješen, ali ne može Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, državu izvlačiti iz krize u koju je zapala zbog jahanja Žutih jahača Apokalipse, spašavati Kosovo koje su predali Žuti izdajnici, izgrađivati nove pruge, ceste, autoputove, bolnice, škole, vrtiće, staračke domove... pa nema taj čovjek pet glava i po dvadeset ruku i nogu.
Radi sedam dana u tjednu, ponekad i po 18 sati, na godišnjem nije bio sigurno 15 godina, u Novembru 2019 dovezen u kritičnom stanju na VMA.... malo li je.

😡

Malo je...
Trebalo je da ga zadrze...
Bar do dolaska Perfidija...:ceka:

...
Poznavajući njega, osoblju je poput gospodina Zdravka Mamića rekao: "Sreća da je mene pogodilo, a ne nekog drugog, to je sreća!"

U bolnici je bio toliko dobro raspoložen da se slikavao sa svima, s doktorima i sestrama i s ljudima koji su se okupili - prepričao nam je Miro Mamić, a njegov prijatelj Beljan domeće - Stavi da je Zdravko prvo što je rekao bilo: "Sreća, mene su pogodili, a ne druge, to je sreća!"
To su ljudi nesalomljiva duha i beskrajne požrtvovnosti, zbog toga su архиепископ пећки, митрополит београдско-карловачки и патријарх српски Порфирије i gospodin Zdravko Mamić Međugorski tako dobri prijatelji i braća u Kristu:

:heart2: :heart2: :heart2:

То како се наша врла актуелна власт односи према мигрантском проблему је још један ексер у њеном будућем ковчегу.

Уместо да се направи чврста граница према онима који нам мигранте шаљу (а долазе код нас из ЕУ), ми дозвољавамо да будемо складиште истих, по цену интереса сопственог становништва.

Zato sto je zapad doveo vucica na vlast i skinuce ga ako ne radi po naredbi.
Zapadu- što god to značilo-ne odgovaraju ti likovi.
Oni su pritiscima- Njemačka, Austrija, Mađarska,.... na Vučića postigli da ukine
sulude propise o vizama preko kojih su Afrikanci kkoji nisu priznali Kosovo šetali bez viza kroz Srbiju
i ubacivali se u EU.

Zapad ne želi daljnje ubacivanje Arapa i Afganaca i ... te zato jače pritišće i Srbiju, i Makedoniju, i Grčku koje su polu-šuplje. To je na odgovornost tih zemalja, i to je ne samo službena,nego i stvarna politika EU.

Drugo su slabosti EU oko mediteranske linije i ponekad podvijanje repova pred nevladinim organizacijama, no i tom dolazi kraj.

Usuprot blesavoj politici Njemačke i drugih oko ovih koji već jesu u EU, većinski zapad nikako ne želi
Srbiju kao logor migranata, nego kao barijeru koja bi zaustavila te likove, a još bolje kad bi to mogle i Makedonija i Grčka.

Lol, zapad ih zeli svuda u Evropi, pa i na Balkanu.

Наравно да их жели. Да их не жели, не би им дозволио да прођу кроз Грчку и Бугарску, већ би их оданде враћао назад.

Оно што је на жалост чињеница је да наша власт не сме да их зауставља, већ сви заједно, и наши, и аустријски и мађарски полицајци и Фронтекс на граници са Македонијом глуме како их као заустављају.

У ствари их само усмеравају.

...

PUCNJAVA NA PALIĆU: U žestokom vatrenom obračunu jedna osoba RANJENA

...
nije jos ni pocelo

Tvoj voljeni AVtihrist ti svercuje migrante u Hrvatsku, Mađarsku...a ovo na severu Srbije im je sabirni centar...odakle ih po Sorosevom planu ubacuju u EU...ali pomalo...da se kao ne primeti...

Orban pusti po 5-10, a AVtihristov kolega iz narodne grupe stranaka u EU parlamentu = Plenkovic po 50-100 pusti u Hrvatsku...

Kad ti neki Afganistanac oplevi baštu od komsijinog cuke...nemoj da te iznenadi...oni su rodjeni i odrasli na makovini...a vutra im je za razonodu...

...

Lol, zapad ih zeli svuda u Evropi, pa i na Balkanu.
To su fantazije.

Ne postoji ujedinjeni zapad, a u nizu zemalja se zbivaju transformacije izborom
desnih stranaka koje "migrante" izbacuju van (Danska, Finska,..).

Iako je trend lijevoliberalnih luđaka i dalje jak- on opada i propada, npr. zorno iz
realizacije britanske inicijative da Afrikance šalje u Ruandu, a da ne govorimo o Dancima.

Nema nikakve velike urote da se i EU, a kamoli okolne zemlje preplave nekim Afgancima ili Pakistancima.

Наравно да их жели. Да их не жели, не би им дозволио да прођу кроз Грчку и Бугарску, већ би их оданде враћао назад.

Оно што је на жалост чињеница је да наша власт не сме да их зауставља, већ сви заједно, и наши, и аустријски и мађарски полицајци и Фронтекс на граници са Македонијом глуме како их као заустављају.

У ствари их само усмеравају.

Uopste mi nije jasno koja je ideja sa migrantima na Zapadu...

Jeftina radna snaga? - Pa...nisu neki radnici...
Jeftini bubrezi, jetre,srca? - Pa...ne znam...nisu neka fizionomija i snaga...
Kamikaza ratnici za NATO? - Pa...ne vidim ih u Ukrajini...gde ni mnogo sposobniji ratnici Ukri ne uspevaju protiv Rusije...a kamoli ovi mrsacvci...

Dakle ne znam koja je ideja Zapada sa njima...
Ili ono prosto samo haos pa kud puklo...

...

Kamikaza ratnici za NATO? - Pa...ne vidim ih u Ukrajini...gde ni mnogo sposobniji ratnici Ukri ne uspevaju protiv Rusije...a kamoli ovi mrsacvci...

...

Није ни мени, али се не бавим тиме.

Видим резултате те политике, ко год да је спроводи.

Ти ликови су махом мушкарци, у најбољим годинама. Пуни су пара. Плаћају хиљаде евра кријумчарима, купују оружје (што је тек посебно питање, како могу да дођу до оружја), имају најновије моделе мобилних, увек су у контакту и умрежени.

Очигледно им то неко обезбеђује, а то није Србија (можда мало онај део око оружја).

Очигледно им је омогућено да кроз најмање две државе ЕУ дођу до Србије.

Закључци се намећу сами по себи.

Није ни мени, али се не бавим тиме.

Видим резултате те политике, ко год да је спроводи.

Ти ликови су махом мушкарци, у најбољим годинама. Пуни су пара. Плаћају хиљаде евра кријумчарима, купују оружје (што је тек посебно питање, како могу да дођу до оружја), имају најновије моделе мобилних, увек су у контакту и умрежени.

Очигледно им то неко обезбеђује, а то није Србија (можда мало онај део око оружја).

Очигледно им је омогућено да кроз најмање две државе ЕУ дођу до Србије.

Закључци се намећу сами по себи.

Ne znam ali ovo vec postaje alarmantno...

Palic je turisticko meato...propasce ako ovo postane okruzenje....migranti sa kalašima i noževima....
I onda ces u nekom trenutku imati Kalifat Subotica...

...

To su fantazije.

Ne postoji ujedinjeni zapad, a u nizu zemalja se zbivaju transformacije izborom
desnih stranaka koje "migrante" izbacuju van (Danska, Finska,..).

Iako je trend lijevoliberalnih luđaka i dalje jak- on opada i propada, npr. zorno iz
realizacije britanske inicijative da Afrikance šalje u Ruandu, a da ne govorimo o Dancima.

Nema nikakve velike urote da se i EU, a kamoli okolne zemlje preplave nekim Afgancima ili Pakistancima.
Lol decko, onda gledaj i uzivaj.

Ne znam ali ovo vec postaje alarmantno...

Palic je turisticko meato...propasce ako ovo postane okruzenje....migranti sa kalašima i noževima....
I onda ces u nekom trenutku imati Kalifat Subotica...

...

Није то само Палић. И зона Сомбора исто. Одатле прелазе и у Мађарску, и у Хрватску.

Била је и зона Шида, али је мало сузбијено, мада их и даље има доста.

И, дозирано их пропуштају и Хрвати, и Мађари.

Значи, постоји план да ти ликови оду у развијене земље западне Европе, само је битно да то баш не боде очи.

...
Oni ne brinu o svojim zemljama ni o bezbednosti svojih gradjana a da brinu o Srbiji... to je, ne znam kako da ih opišem, sekta nesposobnih ludaka koji prate jednu mantru, skoro slično staljinovskom dogmatizmu.
Glavna dogma u koju oni slepo veruju je da su svi ljudi isti i da Arapi o stali migranti mogu nadomestiti demogradski kolaps Zapada i održati ekonomiju :hahaha:

...
To je trend koji se razmahao.
Nije to počelo jučer: https://www.unz.com/article/britains-demographic-transformation/

Није то само Палић. И зона Сомбора исто. Одатле прелазе и у Мађарску, и у Хрватску.

Била је и зона Шида, али је мало сузбијено, мада их и даље има доста.

И, дозирано их пропуштају и Хрвати, и Мађари.

Значи, постоји план да ти ликови оду у развијене земље западне Европе, само је битно да то баш не боде очи.
Plan je bio da nagovore vladu Srbije da ih zaustavi, i da se ne motaju ni po Srbiji, ali ništa.
Nije išlo ni s Grcima.

Back