totsi
Iskusan
- Poruka
- 6.371
1.5 dci motor 300-400e po komadu. komplet ako ne matematika služi cca 1500eKod mene dizne nisu skupe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1.5 dci motor 300-400e po komadu. komplet ako ne matematika služi cca 1500eKod mene dizne nisu skupe.
i još kažu aj nek bude pošteno ako baš moraЕто видиш, није проблем ни маторка ни ауто, него паре
А знаш како кажу Јевреји:
Ако неки проблем може да се реши парама,
онда то није проблем него трошак.
Nije ozbiljno, benzinski motor indirektno ubrizgavanje bez turbine.Vrijeme za reklame![]()
![]()
50 litara imao sam i clia.U klia rezervoar 20 litara
Ma kakva limuxina 50 litri rezervoar....
Kako nemam kad auto ima multipoint ubrizgavanje.da, nisu skupe kad ih ni nemaš
Pa to ti je 100 evrica punjenje50 litara imao sam i clia.
to ti je oko 60 i nešto evraPa to ti je 100 evrica punjenje
Mozda u Turskoj....u Srbiji stotkato ti je oko 60 i nešto evra
U startu i jaЈа сам прочитао наслов ”проблем са мОторком”![]()

Draga mamaal od milja matorka

E ova ti zlata vrediVrijeme za reklame![]()
![]()

Antiindžekšn takorećiNije ozbiljno, benzinski motor indirektno ubrizgavanje bez turbine.

indirect injection, gorivo ulazi u usisnu granu ne direktno u cilindre.Antiindžekšn takoreći![]()
eurodizel obični bez onih gluposti šta svaka benza ima za pljačkanje znači najobičniji min-max cijena 1,30-1,39eMozda u Turskoj....u Srbiji stotka
U Srb je sad 1.8 a bio je 2 eurtaj obicaneurodizel obični bez onih gluposti šta svaka benza ima za pljačkanje znači najobičniji min-max cijena 1,30-1,39e
Da si češće i sam vozio na rezervi - mulja ne bi ni bilo.bit će pametna kad sistem povuče mulj sa dna rezervara
standard jbgaU Srb je sad 1.8 a bio je 2 eurtaj obican
Tako jeindirect injection, gorivo ulazi u usisnu granu ne direktno u cilindre.
Ekonomski tigarstandard jbga
Pa to je kompliment za mene lepi moj :*gadljiv si
opet s druge strane kad vidiš na cesti 80% auta u njima samo vozač država bi komotno mogla forsirati neke minije dvosjede 500 kubika potrošnje 2-3 litreEkonomski tigar
Sto ce im to kad Ovi sipaju I da gorivo ode na 3 eur istoopet s druge strane kad vidiš na cesti 80% auta u njima samo vozač država bi komotno mogla forsirati neke minije dvosjede 500 kubika potrošnje 2-3 litre