Некад било.I nije bas, ipak GeForce pravi najbolje graficke.
Сад је и AMD ушао у игру.
Nvidia карте су почеле да вуку много струје и да спаљују каблове код јачих модела.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Некад било.I nije bas, ipak GeForce pravi najbolje graficke.
To je nekada bilo istina, danas je ipak predrasuda.I nije bas, ipak GeForce pravi najbolje graficke.
Svaka firma ima boljih i lošijih serija. Tako da to poređenje nema smisla ako kažeš ova firma protiv one, jedino ako porediš ovaj i onaj konkretan model, i ne samo to.U životu nisam bio zadovoljan sa amd a verujem da mogu samo jednom zajebati kupca.
Jedino amd ima rok trajanja procesora od nekoliko godina pa kreće da se raspada.
Истина је да AMD има проблема са волтажом.Sa intelom se nikada nisam zeznuo svaki radi besprekorno kao prvog dana. Meni dovoljno.
Pa dobro, jedna stvar je kad si imao tri ili pet komada u životu, a druga kad ti više stotina njih prođu kroz ruke, i kad ti svi donose kompove na servis.Sa intelom se nikada nisam zeznuo svaki radi besprekorno kao prvog dana. Meni dovoljno.
Znam.Imami i osmopinski i setopinski prikljucak.Neke traza samo sesto pinski,neke osmopinski,a neka obe.Priključio si napajanje na grafu, neke novije traže i po dva kabla dodatnog napajanja?
Pogledajte prilog 1855725
Nisam naso nigde novu za te pare.Sve do 10 000 polovne,a i te od 10 000 nisu neke.Нова је 7000 динара. Мислиш на половну од 5000? За 7000 динара имаш 3 године гаранције
Ja купио нову новцијату за 6500 три године гаранције. Имаш где год хоћеш за те паре.Nisam naso nigde novu za te pare.Sve do 10 000 polovne,a i te od 10 000 nisu neke.
Losa je to grafika,a puno para za to.Ja купио нову новцијату за 6500 три године гаранције. Имаш где год хоћеш за те паре.
Nvidia 3 године гаранције.
https://itsvet.com/graficka_karta_msi_geforce_gt_710_2gd3h_lp_gt_710_2gd3h_lp-pdaa1-25.i?id=4475
Ти би хтео да се играш за мале паре ? То је одлична графика да ти баци слику и да има гаранцију од три године.Losa je to grafika,a puno para za to.
Hocu grafike,kada dodju unuci da mogu da igraju igrice,koje vole.I te od 30 000 ima polovne od 5-10 000.Izdrze mnogo toga.Ти би хтео да се играш за мале паре ? То је одлична графика да ти баци слику и да има гаранцију од три године.
Ако хоћеш да се играш такве графичке коштају 30.000 динара.
Тим графичкама је душа извађена па обично после констатног 3-4 сата рада почну да приказују шарене коцкице на екрану.Hocu grafike,kada dodju unuci da mogu da igraju igrice,koje vole.I te od 30 000 ima polovne od 5-10 000.Izdrze mnogo toga.
Nije istina.Vise sati deca igraju i nema bagova.Zavisi koliki si srecnik i sta dobijes.Ja do sada nisam imao problema.Тим графичкама је душа извађена па обично после констатног 3-4 сата рада почну да приказују шарене коцкице на екрану.
То је ко игра сат два по неку игру па да је задовољан.
Ta grafička kartica nije ništa jača od Intel integrisane grafike na procesorima starim desetak godina. Totalno besmislena kartica, osim ako imaš AMD Ryzen bez integrisane grafike.Ти би хтео да се играш за мале паре ? То је одлична графика да ти баци слику и да има гаранцију од три године.
Ако хоћеш да се играш такве графичке коштају 30.000 динара.
Човек је питао за стари компјутер, не за нови.Ta grafička kartica nije ništa jača od Intel integrisane grafike na procesorima starim desetak godina.
Питао је за стари компјутер.Totalno besmislena kartica, osim ako imaš AMD Ryzen bez integrisane grafike.
Pa reče čovek da ima integrušu, ne treba mu nešto samo da baca sliku, nego malo jače.Човек је питао за стари компјутер, не за нови.
Питао је за стари компјутер.
ima nova ali za 17000 din, ima i za 15000din ali neke leve marke.....Nisam naso nigde novu za te pare.Sve do 10 000 polovne,a i te od 10 000 nisu neke.
Nije bas stari.Nisi procitao moje postove od pocetka.Komp ima slot za M2SSd u kojem i imama SSD i Linux na njemu.BIOS mi je 2019-o godiste,a to nije bas staro.Imam na njemu 4 OS-aЧовек је питао за стари компјутер, не за нови.
Питао је за стари компјутер.
Hvala ti,pogledacu.ima nova ali za 17000 din, ima i za 15000din ali neke leve marke.....
https://www.monitor.rs/graficke-karte/Biostar-RX580-VA5815RF82-8GB
- Garantni rok: 2 Godine