jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 36.268
Menjao sam graficke karte na maticnoj,a jedna od njih je radila normalno.Hteo sam staviti malo jacu.Nije hteo monitor da se upali,vratio sam prethodnu,koja je radila,nije htela ni ona da pokrene sliku na monitoru.Pomislio sam da je otisla maticna.Onda sam se setio da imam na maticnoj solidnu integrisanu grafiku,probam,uz nekoliko piskova pokrene sliku normalno sve radi.medjutim na Win.7 ne mogu da podesim rezoluciju,Dok na ostalim sistemima moze sve.Da li je moguce da je otisao samo slot od maticne,posto je vise puta probano vise grafickoh koje su ranije radile.Imam jednu slicnu maticnu,ali nema dovoljno slotova za USB prikljucke.Na ovoj ima 6. 4- 2.0 i 2- 3.0.Koristim ih skoro sve.Imam printer,mis i tastatura,risiver za bezicni mis,USB kabl za prenos za USB prikljucke na monitoru i jedan razvodnik USB,za razne potreba.Mada imam i na prednjem front panelu dva prikljucka,ali njih koristim za kameru i za lampu,kada zena spava da joj ne smeta svetlost.videcu da zamenim tu drugu i da probam,da li rade grafike,dok ne kupim novu maticnu,koja mi odgovara zbog prikljucaka.