problem sa kondomom

:) pa hvala na duhovitim odgovorima,ali mene ovo stvarno muci....ranije ga nisam ni koristio,devjke su koristile pilule,ali ova insistira na kodomu....prvo sak kupio neki na trafici,i jedva sam ga stavio (doduse tada je bio mrak pa sam mislio da je s pogresne strane,ali ne znam kako moze i do pola ako je s pogresne strane) a sad sam uzeo durex,i ladno je pukao na pola cim sam ga stavio....mozda jer sam uzeo ultra thin....sledecu put cu onaj extra safe pa nema brige.......i da, nije mi velike,a mislim da nije ni mali 17cm, relativno debeo,mada je tu pre korena nesto tanji,mozda se zato vraca,mada nije ni tu tanko,samo je tanje nego na ostalim delovima.......

e ne znam kako da resis problem,ali ti kazem da odes ti lepo kod baba Mileve na pijacu i za 20 din. kupis lepo onaj kondom koji je toliko izdrzljiv i poznat u swetu pa zato postoji u swim welicinama!!! kazes baki koliki ti je tacno i da ti koji ti treba! ! ! eee da i kondom je od unutrasnje gume bicikla,malo ce teze ici,ali sta sad! ! ! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

:) pa hvala na duhovitim odgovorima,ali mene ovo stvarno muci....ranije ga nisam ni koristio,devjke su koristile pilule,ali ova insistira na kodomu....prvo sak kupio neki na trafici,i jedva sam ga stavio (doduse tada je bio mrak pa sam mislio da je s pogresne strane,ali ne znam kako moze i do pola ako je s pogresne strane) a sad sam uzeo durex,i ladno je pukao na pola cim sam ga stavio....mozda jer sam uzeo ultra thin....sledecu put cu onaj extra safe pa nema brige.......i da, nije mi velike,a mislim da nije ni mali 17cm, relativno debeo,mada je tu pre korena nesto tanji,mozda se zato vraca,mada nije ni tu tanko,samo je tanje nego na ostalim delovima.......

Ma samo ti kupi kvalitetniji kondom i nema frke, probaj par modea, trojan ili durex. Isti problem sam i ja imao, pa sam nasao onaj 'For Her Pleasure', sa texturom, tako da taj mi radi posao :D S tim da ti imas manji (mali), po tvojim informacijama, i nece biti problema :rotf:

herpleasure.jpg

JA SAM TO PAR PUTA POKUSAO DA STAVIM I NIJE MI ISLO:) uglavnom dok ja njega stavim tuki se spusti ovaj zato to nikad nisam ni koristio chak i sa kurveshtijama koje je pola sydneya jebalo:)shvatio sam to da ako je sudbina da se zarazis dzaba i condom dzaba i sve umreces od nechega drugoga ako ne od toga zato uzivaj u prirodnom sexu condom je veshtacki sex:)

....mislim da sam nasao jedno od mogucih resenja koje mozda i nije bas najsrecnije....tj. juce sam se ponovo toliko iznrvirao oko otg kondoma da mi nije bilo do sexa,i evo malo pre dosla devojka i ja sve super sa obicnim durexom.....tj. ja dnevno najmanje jednom spavam sa devojkom, a jos kad nije tu 2-3 puta s desankom.....pa se ispostavilo da se ne digne izgleda skroz tako,i evo sad posle 24h sam se bas uzeleo pa mi je svaki tesan,sto je dobro,jer ne moze da spadne a pokusacu i to sa drugim vrstama, ne moze da skodi..............medjutim naravno voleo bih da cujem jos neki predlog, bolje to,neko da se suzdrzavam ;)

:) pa hvala na duhovitim odgovorima,ali mene ovo stvarno muci....ranije ga nisam ni koristio,devojke su koristile pilule,ali ova insistira na kodomu....prvo sak kupio neki na trafici,i jedva sam ga stavio (doduse tada je bio mrak pa sam mislio da je s pogresne strane,ali ne znam kako moze i do pola ako je s pogresne strane) a sad sam uzeo durex,i ladno je pukao na pola cim sam ga stavio....mozda jer sam uzeo ultra thin....sledecu put cu onaj extra safe pa nema brige.......i da, nije mi velike,a mislim da nije ni mali 17cm, relativno debeo,mada je tu pre korena nesto tanji,mozda se zato vraca,mada nije ni tu tanko,samo je tanje nego na ostalim delovima.......

Koja si ti fabrika polnih bolesti.

Back