Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.616
tako je kad kupujes kod kineza, a oni imaju samo X modele
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa hvala na duhovitim odgovorima,ali mene ovo stvarno muci....ranije ga nisam ni koristio,devjke su koristile pilule,ali ova insistira na kodomu....prvo sak kupio neki na trafici,i jedva sam ga stavio (doduse tada je bio mrak pa sam mislio da je s pogresne strane,ali ne znam kako moze i do pola ako je s pogresne strane) a sad sam uzeo durex,i ladno je pukao na pola cim sam ga stavio....mozda jer sam uzeo ultra thin....sledecu put cu onaj extra safe pa nema brige.......i da, nije mi velike,a mislim da nije ni mali 17cm, relativno debeo,mada je tu pre korena nesto tanji,mozda se zato vraca,mada nije ni tu tanko,samo je tanje nego na ostalim delovima.......
Možda ti je ta veličina kondoma mala ....probaj sa većim .....
kondom mogu da navucem samo do pola, kada ga skroz navucem on se sam vrati negde na polovinu "alatke" ... zna li neko u cemu je problem, tj. kako da ga resim? i ima li uopste mnogo veze da li je skroz navucen?
pa hvala na duhovitim odgovorima,ali mene ovo stvarno muci....ranije ga nisam ni koristio,devojke su koristile pilule,ali ova insistira na kodomu....prvo sak kupio neki na trafici,i jedva sam ga stavio (doduse tada je bio mrak pa sam mislio da je s pogresne strane,ali ne znam kako moze i do pola ako je s pogresne strane) a sad sam uzeo durex,i ladno je pukao na pola cim sam ga stavio....mozda jer sam uzeo ultra thin....sledecu put cu onaj extra safe pa nema brige.......i da, nije mi velike,a mislim da nije ni mali 17cm, relativno debeo,mada je tu pre korena nesto tanji,mozda se zato vraca,mada nije ni tu tanko,samo je tanje nego na ostalim delovima.......
kondom mogu da navucem samo do pola, kada ga skroz navucem on se sam vrati negde na polovinu "alatke" ... zna li neko u cemu je problem, tj. kako da ga resim? i ima li uopste mnogo veze da li je skroz navucen?