Problem sa kodecima

sinolog

Početnik
Poruka
6
Dobio sam od druga nekoliko filmova.Neki rade normlalno a neki ne.Koji god player da ukljucim pojavi mi se "...player encountered a problem a needs to close.We're sorry for the inconvienience."Drug koji mi je dao filmove pojma nema sta je u pitanju.Da li su kodeci(cini mi se da ne postoji onaj koji nisam instalirao odnosno brisao - znam da neki mogu da se "kolju") ili nesto drugo? :?

Pretjeran broj ili raznovrsnost codeca mogu da izazovu posledice kakve imas..

S toga predlazem ti da obrises sve codece koje imas i instaliras po izboru FFDshow ili KazaaCodec Pack i to bi bilo sasvim dovoljno za reprodukciji gotovo svakog filma..

Ovako kodeke zaboravis to jest deinstaliras ( potrebni su ti samo za snimanje filma na DVD),,posle odes na sajt www.videolan.org program VLC Player instaliras cini mi se da je novija verzija 0.8.5 99% radi kako treba i ima jos jedan program koji sam tek nedavno instalirao, nisam probao detaljno kako radi FantasyDVD Player Platinum 9.2.1.822 u objasnjenju pise skoro sve formate ucitava ima nekoliko za koje sam prvi put cuo. za pocetak ipak uzmi VLC Player

Back