Problem sa kočenjem igrica

Orreol

Početnik
Poruka
19
ljudi odma da vam kazem da nemam pojma oko softvera i te tehnologije... ali danas sam izdvojio grdne pare za komp koji sadrzi amd atlon dual core 4200+ - 2 giga rama - asus en 8600 gt htdp 256... i neka maticna msi k9n. moj problem je sto mi sve do jedne od novijih igrica tipa ( bioshok, call of duty 4, crysis) na minimalnim zahtevima uzasno koce :( pa vas s toga molim tj preklinjem ako neko ima neku ideju da mi je iznese. HVALA

grafa ti ima mali video buffer za crysis (400 mb ti treba min) a za cod4 ja sam igrao na celeronu 3.06ghz i 1g rama i x1900gt grafici tako da bi to trebalo da gura opusteno probaj drivere da instaliras ponovo ako imas disk ili skini sa neta

ne bi trebalo da imam virus jer mi je sve instalirano pre odprilike 3-4 sata nisam uopste blejao po netu. zvao sam tog sto mi je podigao sistem i on mi kaze da nadjem najnovije drajvere za graficku ali ja ne znam gde da ih trazim niti sta da radim sa njima kad ih nadjem ( znam glup sam *** :(

ljudi ja mislim da sam jedini slucaj kome se ovo sto cu sad da vam ispricam dogodilo. instaliram te nove drajvere sto sam skinuo i upalim crysis jutros oko 11h, i prokurcim se i stavim sva podesavanja na high kad ono za divno cudo ne koci ( malo nesto kao usporava ali prihvatljivo) i odem u bleju oko 12 dodjem sad upalim istoiemu igru kad ono opet isto koci ko blesavo, namestim da on sam podesi kako njemu odgovara onaj optimal setings on namesti na medium kad ono opet isto koci ko ludo. mislim da ni horesio kejn ne bi mogao da resi ovu misteruju pa sam zato izbacio cryisis iz kompa inace ostale igrice call of duty, bioshok i jericho rade na najjacim tim perfomansama. a crysis ce morati da saceka dok ne pribavim novce za onu zver 8800. hvala druze ali mislim da mi nema pomoci za crysis. pozzz

Back