loznicanin
Zainteresovan član
- Poruka
- 478
E ovako imam vireles net na novoj kući mi je ruter za celo selo.Ja sam još u drugoj kući 100 metara daljine i imam karticu u kompu i ralink jet antenu ili kako se već zove najmanja i signal mi je 100%.I sad kad počnu problemi sa internetom koči čekam po nekoliko minuta i neće da otvori stranicu i kad zovem provajdera čovek stalno nadje neki izgovor te otresite sneg sa antena te loša vam oprema pravo djubre kupite rutere i stalno nešto tako.E sad da napomenem kod mene je promenljiva ip adresa a svi ostali imaju jednu istu ip adresu za sve pa kako je onda njima.Iskrino rečeno dosadilo mi da me ljudi zovu pitaju šta je sa internetom.Jednom sam se raspravljo sa provajderom i on mi kaže kupi opremu pravu pa ako ti na spid testu piše 15 sekundi MP3 pesma i ne skine je za toliko zovi me na božić ustaću iza stola da popravim.Ja imam jedan mb protok i brzina dowloada varira nekad ispod 30kb.Ja možda nešto neznam ali tu su stručnjaci koji znaju pa mi recite koji ruter i koja antena mi treba pa da više nemože da me zajebava da mi je loša oprema.I još bih dodao da sam jednom pobesnio i reko mu daj napiši koja je prava oprema da je kupim nije mi ništa odgovorio na to.
Poslednja izmena: